SÖNDAGSKVÄLLEN

Ja det var inge einar idag=( carro var sjuk och jag hade ingen skjuss, men på tisdag ska jag dit, första gången ensam!! iih pirrigt.
Så jag bestämde mig för att städa(haha och nääe inte mitt rum) utan alla andra rum i lägenheten, så dammsög, moppade,dammtorkade allt, ugnen rengjorde jag o ja precis allltttt.
sen städade jag ur vårat städskåp med, slängde en hel stadium kasse, sen var jag upp med en kasse sen vi rensade ur vardagsrummet med till grovsoporna.
Var ute med sakko med 2 gånger, varav sista så tog jag med alla pantburkar och pantade dom på hemköp, så nu slipper dom ligga här och samla damm.

Sen duschade jag och när jag städade städskåpet hittade jag nå skrubbsten.. så prövade den, och de stog att man kunde använda det på knän, armbågar och fötter, men jag kan säga att armbågarna och knäna var ingen höjdare, den är stenhård så började blöda -,-
men fötterna var den asbra på, vart skitlena (y)
sen smörjde jag in mig och hedde på brun utan sol.
Sen åt jag en macka och oboy, har inte ätit nått sen mackan imorse:) bästaa som finns är macka och oboy<3<3

nu kollar jag på ensam mamma söker och ska nog kika lite i teoriboken sedan, har ju körlektion på onsdag en dubbel, sen ska jag även till tandläkaren då, ska få tandställning.. men en såndär i gommen, thank god for that!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0