SKOOLAN

På lunchen drog jag med tessa och sarha på stan, sarha köpte skor sen käkade dom på donken:)
sen satt jag o sarha vid vängåvan och sen kom det från tidningen och gjorde nå reportage om solglasögon, hahah så vi kommer vara med imorgon!
Eh satt o glassa i solen bara, sen drog man på lektion.. har matte.. it sucks har suttit o försökt klara ut spelat men går inte..
Fick reda på matteprovet med, ig :) men det sa ja ju innan att jag skulle få ;-)
men nu ska jag inte göra så mkt, vänta på att få sluta.

TANDIS

Ja imorse var ja på tandregleringen, o hugaligen vilken operation jag ska göra >,<
kommer bli inlagd på en måndag sen operation på tisdag.. ligga över där tills på fredag.
Sen kommer ja inte få äta fast föda på 6 veckor!!! tappa typ halva känslen i underläppen (föralltid)
dom ska flytta fram underkäken och bak och ner överkäken, kommer få annorlunda profil, (näsan mer ut och typ kindkoterna mer ut med)  Och kommer vara uppsvälld i ansiktet ett par veckor efter.. åh ja.. herregud säger jag,

Aja nu är jag på skolan iaf, men vi har typ att alla ska göra rest uppgifter, men jag har inge..
Efter lunch är det matte, sen ska jag till stallet med isaac och carro =))

PROMENAD

Jao tog mig en promenad med sakko och mysan förut, i nästan 2 timmar, riktigt skönt faktikst.
Mysan var pigg och sakko var slööö, stackarn var nog en liten för lång sväng jag tog med han för på hemvägen gick han knappt framåt =(
Är hemma nu iaf och blir ugly betty ny sen despereate housevifes sen sova
imorrn äre mkt på schemat.

TRÄNAT

Var och tränade med pappsen förut iaf.
När jag kom hem var micke här så var lite med han, skönt o bara inte vara ensam hela tiden..
Men han gick nyss, så ska försöka få mig lite mat nu iaf.
Sen på sista vad händer då?
Mja.. jagvet inte stugan läju, har ingen och vara med så..

TISDAG

Mja.. var en orolig natt, fick itne mkt sömn.
Vaknade imorse vid halv sju och kunde inte sova längre, klev upp o fixade mig och sen tog jag bussen till stan sen gick jag hem till johan, trodde jag hade min grej där men näe den var inte där heller.
Iaf så ville älsklingen mysa ett tag :') då vart jag happyy...
Tog bussen till skolan vid halv 10, på skolan gjorde jag klar min trailer, den vart skitdålig men orkar inte med den nå mer får ingen hjälp heller så. Eh gick på lunchen med johanna och åt liteeegranna, sen var vi på stan, jag köpte ett par chinos:) najsnajs.
Tog busse hem sen och såg på en film och nu vettefan vad jag ska göra


såg denna iaf., den var dålig

RIDIT

Idag red jag mallis, han var vääärldens segaste för han hade tävlat igår.. han gick knappt framåt asså! haha
men rädd för saker jo de kunde han minnsan bli.
Eh sen vart de massa fix i stallet och sen vidare hem, bytte om och sen åkte ja på birsta med mamma, hon köpte en typ grej till brölloppet och jag fick mig en jacka, yeej!

Eh sen for vi till ante och vart där ett tag, men ja va sjukt trött o ja mådde inte alls bra...
men är hemma nu iaf, ska sova jag orkar inte vara vaken...hejdo
eller ah först ska jag försöka få i mig nått ätbart...ätit ett halvt glas med youghert idag.. stakrt jobbat nathaloe (y)


SÅ ÄRE

Ensam genom gator, ensam som få
Ser sorgsen grå asfalt, jag har förlorat oss två
Jag hade hela världen, jag hade allting
Jag har tappat allt på färden,
nu har jag ingenting

FÄRGAT HÅRET

Ja håret vart ju bra igår iaf, ljusare osv.. O klänningen var för stor så måste sy in den.
for och hämtade johan sen och upp till sidsjön där vi letade efter nån grej till mickes bil, hittade den dock inte.
Eh sen var vi på affärn och handlade och så sen hem till johan och lagade mat sen vart de film och sen sussa.

Sov till 10 idag typ.. helt själv i lägenheten, så tomt utan johan =( så ville därifrån rätt fort, så ringde micke och han kom.
Vi var o kollade på tapter i en timme, sen hem till oss o gick ut med sakko sen for vi hem till han och fikade sen ut till birsta och var lite här o där och kollade på grejer till huset :)
Nu kom jag precis hem och ska byta om och sen fara till stallet.

FINVÄDER

Åh va härligt det var och rida idag, sjukt varmt  =)) Tog en tur till ridskolan och red nedre och övre, tog ca en timme..
Kaggson var sååå seg osså nu har han ju på tofflorna igen o de är ju inge broddar på dom eller nå, men promt skulle han gå där det var is och inte där det hade tinat upp så vi var ju påväg i backen ett antal gånger -,-
Men sen när vi var tillbaka så var han jättekonstig, stod helt still i boxen o var jättedåsig o bara andades tungt och snabbt....
Kanske va för värmen? aja han vart bättre när han fick komma ut i hagen och få mat.

Sen kom mamma och micke och hämtade mig, for ut till birsta och vi skulle köpa färg men dom trodde att ja ville gå runt i birsta i ridkläder.. NOT så dom fick köpa det själv.
Jag mötte johan inte för att han var så glad och se mig.. så drog och satt och vänta i bilen i en halv timme.
Eh sen for vi till ante och hätmade min klänning...är inte änns sugen o gå på de där jävla bröllopet längre.. inte sugen o göra ett skit faktiskt....

Aja så nu ska jag färga håret o pröva klänningen sen ska vi hämta johan och sen far jag hem till johan och stannar där om jag får.

HELGEN

I fredags kommer jag inte ihåg vad vi gjorde.. flyttade sista lastet från bredsand typ, var sjukt varmt och jobbigt.
sen på kvällen kom nån jonas dit och hjälpte oss flytta.. vart bite line pizza för johan och sen åkte ja moppe för första gången på 4464år med jonas hem till mig för att hämta lite grejer.. micke var förbi en sväng med :)

på lördan flyttade vi ännu mer lass,,, sen hade johan en kvart på sig o göra iordning sig. Sen hämtade pappa oss och ja körde och hämtade upp farmor och körde ut dit.. gick väll någorlunda bra.
Hos nina var det huur mkt folk som helst, fast asgod mat fick vi =))
åkte vid fyra hem till johan och där väntade hans kompisar, började festa litesmått sen drog dom och ja satt där själv i en timme sen kom isaac och vi for upp till anton och festade och badadde tunna =))
hemma var jag vid 3, vart väckt av johan vid 4 o sen ja hände de massa..

menmen är hemma nu och ska snart till stallet.

BUSRIGNING

Igår så for ja o mamma ut till pebbles, sakko var med oxå. Medans hon var ute med honom så fixade jag iording allt åt henne sen tog jag en promenad med henne =((( hades så ont o ryggen... jag som jämt längtar o rida henne :( hon är såå himla rolig o rida menmen får vänta tills nästa torsdag:)
Även att alla i stallet trodde jag var anna.. haha alla tyckte vi var skitlika.

Eh sen iaf så drog ja hem och duschade sen vidare ner på stan och hämtade upp johan och lars, for hem till johans lägenhet (han fick nycklarna igår) så var där o kika, heelt okey liksom.
Sen for vi ner på downtown och spelade, haha jag var likabra som alltid.
Sen så skulle vi börja flytta grejjerna men hade ingen bil, ingen som körde eller släp. när vi väl fick en bil och en som körde så hade den ingen dragkrok.. sen hade vi ingen släpvagn o ja altl gick seriöst åt helvete så vid halv nio åkte ja o johan hem till lägenheten och målade. Vid ah 10 typ kom nyström och då åkte vi ut till njurunda och bredsand och hämtade en soffa,säng, tv, cykel ah typ det nödvändigaste :) Var klar 00.00 då låg vi i sängen en timme och höll på med min trailer (som fortfarande inte är klar..)

Eh imorse var johan uppe o målade.. jag höll på med trailern men vart bara bajs, sen gick jag till skolan.
Mötte upp anna och jennie och bjöd anna på macka och satt i deras klassrum och lyssnade på busringningen.. HAHHA fyyyyy va pinsa,t!!!!!!
Aja 10 hade jag nationella, gick bra i hope kändes som det iaf.
Sen tog jag bussen hem och nu har jag precis duschat :):)

Ska väl typ fixa mej oså sen dra till johan och hjälpa han o flytta sen käka med pappa sen blir jag hos johan ikväll där det inte finns nå innternet ;);) imorrn skaja till syrran på dan sen på kvällen blire nog fest så får se om jag skriver nå mer :D hejdooo finns på telefon


NE JUJSTA måste berätta om busringningen... igår när vi åkte bil så ringer det ett okändt nr osså svarar ja då säger nån: hej jag är alex schlman.. du kanske har läst min blogg?
jag typ... ÖÖÖhhhh fattade ingenting o tänkte nu j'ävlar äre nån som driver med mig..
men han surrade på om att det fanns nakenbilder på mig o frågade om han fick lägga ut dom på sin blogg o skriva mitt namn under.. o jagba; ÖÖHH jaha ;o
sen sa han typ "ja jennie pillan och andreas" är oxå med o jag ba ehhh allstå nu skulle sätt vad förvirrad jag var!!! haha
sen ba ne ja skojja bara jag är alex schulman o detta är en busringning o det finns inge nakenbilder på dig...
hahahahah allstå fulaste ever ja svär!!

MEN SÖÖÖT

http://www.hundrondellen.se/showdog.php?dog_ID=548

hahah men ni måste titta på länken :'D typ söööötaste hunden med dom största o sötaste öronen :D hugaligen

NOO SLEEP

ja igår vart de ingen trailer heller som johan har sagt dom senaste tre dagarna "vi gör den imorrn istället" så idag mååååste den bli klar!!
Iaf fyfan va trött jag var i morse... kunde verkligen inte kliva upp förns 8.15, så kom försent så klart men orka bryyyy :) jag är tröttt...
Har webbdesign, är klar med den i photoshop.. så nu är det hemsidan kvar då (html koderna och css) vilket ska vara klart nästa vecka, vilket jag inte hinner:) så de lär ju oxå bajsa.
menmen efter lunch har vi media, men kan inte göra något på trailern så känns liksom onödigt o vara här endå,,

Efter skolan ska jag till pebbles sen ska jag ut till johan och göra min trailer!! =))

KAGGSON HAR SKOTS

Ja matte provet gick åt helvete kan jag ju lova... orkade ju itne träna och provet gick skit, va stressad som fan så tittade inte äns igenom de en andra gång men jag brukar veta innan vad ja ligger på för betyg och denna gång blir det tyvär ett ig :)
eh men skyndade mig som fan till bussen, käkade litegranna hemma sen vidare till stallet.
Gick direkt och hämtade kaggson i hagen då jag var där 15.45 och han skulle skos 16.15, så släppte ut han i paddocken.. trodde han skulle bli som alltid o bocka o bulla på ... men näe han gleed runt där han, käkade lite här o där orkade knappt gå..
Så jag fick springa runt där som ett tok för att han skulle röra sig.. va nästan svettig när det var klart.
Men tog in han ett tag innan och gjorde ren han, guuud va dammig o skitig han är! fick inte bort allt men han vart någorlunda ren, sen kom hovslagarn och elin med för den delen, så surrade lite med henne och nu kommer tyvär bootsen fram.. ja kaggson har tofflor på alla fötter väldigt jobbigt o sätta på.. sen åker dom jämt av när man rider!

Var hemma vid 5 då gick jag direkt ut med sakko, träffade sakkos "tjej" här borta.. visste ingenting ja men sakko såg inte så väärst intressead ut av henne om jag får säga det själv.
när jag var tillbaka var baby och micke här, jag bytte om lite fort sen for vi ut till bredsad och lämnade massa alkohol :)
sen vart de big boy där vi träffade kalle, följde med han hem en sväng och hämtade henriks telefon, for upp med den till sidsjön sen vart jag o johan avsläppta i stan.

Gick där och virra runt, varför vet jag inte.. fett oöndigt! tog bussen hem och johan drog till.. ja vill inte äns säga namnet :) bläblä men han kommer väll tillbakas snarast möjligast, dåå ska vi göra min trailer sen har han lovat mys PUNKT SLUT.

LONLEYYY

Ja engelskan fördrev jag med msn o bdb... men där hände inte mkt kan jag lova.
Men sen drog sarha och maria.. så satt här själv o fundera vem ja skulle äta med så drog ner till anna men dom skulle inte äta =( så drog på stan med henne och pillan, gick runt lite sen satt vi i solen hahah anna är bra rolig..
hon var bajsnödig mer behövs inte säga.
Eh dom drog iväg iaf, då var jag ensam igen.. ringde johan men han satt o åt o kunde inte prata =(
så drog till skolan.

Nu har jag matte.. vi ska egentligen träna till provet vi ska ha eftter rasten, men orkar inte :) så ska göra provet sen hem fort o äta lite o byta om sen vidare till stallet.
Sen ska jag o johan göra min trailer ikväll!!

RESTURANG

Igår så städade jag heeala mitt rum:):) sen duschade jag o fixade iordning mig...Skulle egenligen åka o träna med åkte ut till älsklingen på jobbet istället.
Väntade tills han slutade.. sen gick vi runt och kollade på en tröja åt han (hittade en på peak för 1000kr) o den skulle han såklart ha.
Eh sen var vi o surra med micke och sen tog det typ 1½timme innan vi kom ifrån hans jobb för han pratade om wow med en tjej o ja massa -,-
eh sen tog vi bussen in till stan gick där en sväng o sen drog vi o käkade på källarkrogen, myspys!
efter de vart de downtown med can, hahah jag va bra.. säger vi 8-) nemen några bollar gick ju ner.
sen åkte vi med nån ante till hedbergskas basketplan, och där spelade grabbarna basket.
Sen kom mammi och hämtade oss, for hem och satt vid datan och myste :)
sen satt jag o sa personer och nr o han skrev upp på hans nya telefon,.. mja det tog en timme!!! tröttsamt o drygt kan jag lova.


Aja sitter på skolan nuu.. tänkte inte gå först men tvingade mig själv, vi sitter o kollar på skriftiliga nationella.. vi ska tydligen ha det på fredag (y) det är ju bra... sen har jag matteprov idag med, de är ännu bättrre (y) inte tränat nånting och kan ingenting.. aja =))) ska till kaggsoonpaggson sen iaf.

ALLT

epatiden.usher-moving mountains.T.I-whatever you like.kamel öken.fanta korken.berga.10.julen.promenader med hundarna.dricka i vardagsrummet.färjan.systemkamera.mys med mig.tröjorna.tonfisk.soja.escada.mp3.grill chips.beck.fox.halsbandet.stockholm.

tider....


ORKAR INTE..

orkar inte.. nu drar jag hem.

SÅ LESS...

Igår for ja till stallet mockade o allt innan helene var där, sen tog vi en tur på pollarna :) tog  blixten och vi red runt huli, han var jättepigg.
När vi kom tillbaka så var johan, isaac o jon o väntade på mig, skyndade mig och sen for vi hem till mig så ja fick byta om sen hem till johan.
Jag gick ut med shailoh medans johan höll på o greja, sen åkte vi hem till mig.
...................................
For ut med micke  vid åtta tiden, var hem till johan sen på alnö, sen på big boy och sen hem till nån tjej i granloholm och dom drack o surrade på .. ingen aning vilka dom var.
Var hemma vid halv 12 somnade vid 3 tiden och har sovit bajs i natt...

Är på skolan nu och vill bara hem och lägga mig...funderar på att dra hem

KÖSFS

det kommer aldrig aldrig bli bra igen....


FILM


såg precis denhär, bra va den faktiskt :)

:(

Igår vid fem tiden for v hem till johans mamma, lagade middag där.. lax, pesto o potats, gottgott va dock inte så hungrig men lite gick ju ner.
Sen skjussade danne hem mig, o sen kom han o hämtade mig igen.
Vi for ut till micke och kollade på en bil johan vill ha.. sen åkte vi lite hit och dit sen hem hit.
Var ute med shailoh o var upp till gaaf och lämnade pengar till honom..
Sen var det meningen att vi skulle ut med danne men så vart de inte jag var äckligt trött och somnade på 4sek tror ja.

Imorse drog ja till stallet o red i det fina vädret =)) red till stängselfab, kaggson va mkt duktig trots att vi mötte på fyr-hjulningar, crossar och traktorer.
Men huga va dammig o lerig karln va! inge ordning och reda på han elle ;-)
sen körde jag från stallet och hem.. fan va nervös jag var.. hatar trafiklysen för ja ja är skitdålig på att stå still på koppling o gas o typ komma iväg o ja.. fick 2 kärringstopp men hade inge bilar bakom mig .. TACK GODE GUD
eh sen hann jag typ duscha sen kom johan och danne och vi for hem till johan..
Där gjorde vi inte så mkt, vare ute med shailoh o sett på teve typ...
nu är jag hemma... utan älsklingen=(


KROGEN

Ja igår då så kom johan och stressade, vi skulle tydligen på systemet, så vi åkte med micke och lars dit eh sen på hemvägen så lossnade avgassystemet =) hähä bra liksom.
men johan fixade nå provisorisk lösning sen fick vi åka med micke hem till han i hov och byta bil.

Efter de vart de o förfesta lite här, lill lars kom oxå, spelade kort speö och surrade på, trevligt.
Vid nio tog vi bussen till bowlingen.. hade bokat bana nio men vi kom typ halv 10 men det gick ju bra endå ;-)
gick haha sådär o spela... kom 2a iaf och fick en strike =D duktigt av mig ju.
Ja sen spydde lars där inne.. så då drog vi skulle skjutsa hem honom men fick stanna mitt i stopp lysena i stan och då spydde han igen från bilen, sen vart jag o lars morsa utskickade, stog i stan i en kvart o frös arslet av oss, fly förbannade med...
Sen kom dom efter ett långt tag, vart utskickade i skb och där stog vi utan skjuss..
Fick ringa taxi som skjussade oss till stan, där vart de daltons =)) yehej.
Var mest med älsklingen hela tiden. Var där tills det stängde, sen drog vi på subway, fettt gotttt.
eh sen skjussade elias hem oss, somnade runt halv 5.

Vaknade imorse nångång före elva, mådde väl inte allt för prima, men vilket väder det var :D jag o johan satt på balkongen o jäste lite, välidgt skönt.
eh sen drog vi på pizzan och jag käkade en sallad.
Sen drog vi hem och har barat legat i sängen.. är så himla trött.
Ska göra klar min trailer ikväll iaf och hemsidan grejen.


BLÅSIGT


åh jösses..nu har jag duschat o hunnit plockat undan lite, och de blåser som satan ute ;o
såg även att jag har spelat över filmen.. så bara ladda ner den igen fast de tar typ 4 dagar.. så funderar på att ha bara musik dom 2 sista klippen.. läju bli så
aja nu ska jag se denna sen åka på pizzan och äta kycklingsallad.. inge pizza här elle!!

VAD DAGARNA GÅR SNABBT

Ja igår så gjorde jag inte alls mkt, åkte ut på birsta och letade skor, hittade inge som vanligt..
Sen åkte johan med oss hem, fast han åkte lika fort igen..
Så jag drog till ramos, vi gick på hemköp o hon köpte chips o cola o popcorn o ja allt möjlligt, inte för att jag fick i mig så mkt men det var gott :D
Haha sen berättade ho nen väldans kul sak, ja så mkt har jag inte skrattat på länge..
Vi satt bara o såg på teve typ, sen fick jag pröva hennes värsting massage stol :o läju kosta 100000 eller nå ja lovar, ni skulle ha sett den!!
svinskön va den iaf satt i typ 10 min, aah mkt bra mkt bra.
Sen gick ja hem, då var johan hemma vi började på min trailer och jobbade med den tills 2 på natten, (vart inte klar)

Vart väckt 9 av att johan var försenad och sen kunde inte jag somna eller, så satt mej med trailer igen, har suttit och hållt på med den i 3 timmar nu, men nu har allt bajsat sig och de går inte o he in nå fler ljud filer, står bara error ;s så måste vänta tills johan kommer hem...
Har precis tryckt i mig lite mat nu är jag illamående, blääeh.
tittar lite på teve med nala i knäet som vanligt,
ikväll blire bowla=)

KAGGSON

Papi hämtade mig förut och skjussade mig till kaggson, fixade iordning åt han sen hade jag fått choklad praliner som låg i ryktboxen av kaggson, men han va bra sugen på att äta upp dom själv ;-) hähä.
Tog en tur till kungsnäs iaf tänkte trava hela undre men omöjligt underlaget var en enda ler pöl..
På hemvägen var de full fart med små trav hela vägen hem, huhu! pigg var han.
Sen kom älski o mamma och hämtade mig, släptte av johan i bosvedjan för han skulle klippa sig, sen for jag hem.
Har dammsugit, duschat och ätit nu :) väntar på att johan ska bli klar så ska jag gå och möta honom

JÖSSES

Ja igår kväll skulle ja först åka ut till johan för jag saknade han så mkt =( men sen vart det inte så, så jag kollade på dubbel avsnitten av desperate housevifes sen somnade jag som en stock, vaknade av ett sms från johan vid 2...
Ringer o då är han kalas o vill att jag ska komma ut dit men så jon åker och lämnar d om sen kommer dom hit.
Men när dom är här så svarar inte johan i telefon .. o då ringde jag 13gånger typ o jon adam med,
så vi förmoda att han hade däckat..
Så vart upp o sova igen vid halv 4. Sov till 10, då fick jag ett sms av älsklingen att ja skulle ringa.. ringde  o surrade ett tag sen somnade jag om tills 12 =)) wohoo sköntskönt..

Nu har jag fått i mig lite käk och varit ute med hunden, älski är påväg hit så ska pussa sönder han, sen ska jag till kaggson =))

ÄLSK

Det är för oss solen går opp.
Lyser som guld, för kärlekens skull
Solen går upp, så oskuldsfull
Lyser på oss för kärlekens skull.
-johan

JAG SKA VARA TÄRNA

Hmmm igår när ja kom till johan gjorde vi inte så mkt, kollade på tv sen var vi ute med tessa och shailoh vid nio,
sen vart de ballar av stål sen typ sova =))

Imorse var vi uppe vid typ halv 10, gick ut med tessa och shailoh o köpte hundmat och släppte lös dom vid skolan , tessa kutade på som fan och shailoh såklart var livrädd, mohaha.
Sen gick vi hem till johan igen, gjorde nå spel eller va det va, sen in till stan med carro o tessa, gick runt där o lullade de.
Tog bussen till bredsand igen så gick vi varsitt håll sen gick ja o johan till carro igen, käkade pizza där osv sen var vi ute med hundarna längs stranden
och sen hjälpte vi till och tvätta valparna =)

Nu är jag hemma och gör inte mkt alls, har dragit ner en film så lärju till o se den =)
Fick även reda på av mamma att ja ska vara tärna på therses bröllop :o ska ha rosa klänning mähähäähä pinsamt ja läju göra bort mig om jag känner mig rätt

DAGARNA SOM GÅTT

fredag: vart bara bajs.. grin och bråk as usual

lördag: Vi alla for till birsta, gick på systemet o handlade osv, sen for vi hem och jag åkte på donken med pappa, fick i mig en halvhamburgare.. sen var ja spyfärdig.. sen när jag kommer hem tvingar johan mig o sitta med dom i köket när dom äter, och ja mådde inte braaaaaa ville bara gå o spy upp den där hamburgaren, uäe!
Men sen började vi dricka lite smått här hemma, jag, johan, mamma, micke och ärtan.
Vid elva drog ja o johan till oggy o festade där, var rätt najs, trevligt o träffa lite folk osådära.
Elias hämtade oss 3 då vart de donken sen hem och sova, sköntskönt!

söndag: vaknade upp rätt så bakis, hugaligen men de gick över fett fort så åt en macka sen for ja iväg till stallet och mockade o fixade, hann inte rida kaggson :((
När jag kom hem var de bara o byta om och sen kom johans pappa och hämtade oss, for hem till hans mamma först sen till klockarberget sen hem till dem och åt.
Sen var vi ute med shailoh och tessa till fotbollsplan, roligt för dom.. kallt för mig yeye.
Resten av kvällen låg vi bara o såg på teve, jag var äckligt trött >,<

 måndag: Jag vaknade 10, tjatade på johan en timme o kliva upp.. sen när ja väl fick upp han och det var 20min tlls bussen skulle gå ja då hittar han inte plånboken med busskortet i.. och jag hade inget med mig, strålande liksom GAAH så vi går upp till njurunda buss hållsplatsen och väntar o väntar o väntar.. sen kommer vi på att den går som söndagar så när vi stått o väntat o typ en timme kommer sen.
Sen fick vi vänta en halvtimme på bussen i stan med, väl hemma vräkte ja imig tacos, var så jävla hungrig..
For till stallet sen, jag tog mallis =)) vi red träningsbanan för dom hade typ inte blivit ridna nåt i helgen..
o när vi galopperar så far mallis iväg i världen sken >,< sen kommer blixten efter ännu fortare och glider förbi oss :o haha
blixten liksom.. aja det gick bra=))
duschade dom när vi kom hem.

Nu är jag hemma och ska äta osådära, har precis duschat sen far jag ut till johan.
nås på telefon,

PEBBLES

Vilken natt... somnade 11 sen var ju johan ute o han ringde o väckte mej 3 gånger tredje gången gilt så skulle jag gå ner och öppna porten halv 4 ^^ sen kunde inte jag somna om förns typ 7 tiden, så vart inte så mkt sömn i natt heller..
Vart lite mys på morgonen med älskligen sen 9 så kom pappa, då körde han sen bytte vi där :)
väldigt pirrigt men det gick superbra, hade ingen bil bakom mig heela vägen till ortsjön + att jag inte behövde stanna en enda gång vid nå röd lyse, greejt säger jag.
For till nina och drack lite saft, sen var vi ute och promenerade lite oså, pratade oså:) skönt.

Vid halv ett for vi hemåt igen och ja körde hem med till gränges =) gick bara bra, fick tilloch med stanna i en korsning och kom iväg utan motorstopp, for hem och bytte om sen åkte jag till pebblan.
Mockade och spånade sen gick jag runt huur länge som helst och letade  hö påsarna och foder hinkarna, haha men hittade dom till slut :)
Sen red jag iväg samma sväng som förra gången jag red henne, hon var jätte tittig men inge dumheter.. hon är såå härlig!
Vart klar vid 4, då åkte vi på willys och jag handlade lite gott ikväll till mej och älsklingen :)
Så nu har jag duschat oså ska snart till mysis o mysa lite med henne.
Åtta slutar johan så då ska jag umgås med han hela kvällen... älskar verkligen dig<3

GLÖM DINA BEKYMMER, IMORGON KOMMER NYA

For till kaggson förut, fixade o gjorde fint i boxen sen tog jag en tur till stängselfabriken, trodde han skulle vara jättepigg för han har inte blivit riden på tre dagar, men faktiskt så gick det bra:)
visst han var pigg på hemvägen men de är han jämt så.. Är nöjd iaf =))
Nu är jag hemma och har duschat.. nått som jag inte har gjort på länge känns det som.. har inte äns orkat brytt mig den här veckan, men såå skönt med nytvättat hår. och har smörjt in mig osv :))) najsnajs
Ser på nått på teve nu och ska se en film jag drog hem förut, johan kommer hem vid åtta då ska han umgås med mig et tag sen ska han på krogen..
men imorrn är han helt minminmin, vi firar sju månader då så :)
Läju inte bli nå mer mat heller idag, fick ju i mig lite förut innan stallet men nääe är inte så värst sugen så blir tredja dagen nu..


PÅÅSKLOV

Första dan då på påsklovet..
Somnade fort igår kan jag lova, heeelt slut. Men vaknade dock tidigt av att shailoh ylade -,- vid nio var jag vaken..
Väntade på att johan skulle vakna typ, och det gjorde han en timme efter typ.
Han for iväg till jobbet vid 11 =( så nu är man själv.
Har varit ute med sakko och fått i mig liiite mat, var inte mkt men de gick ner, så nu har den slutat kurra :)
Vet inte riktigt vad jag ska sysselsätta mig med, är helt rastlös, ska till stallet om lite mer än en timme så ska nog ut på en lång ridtur med kaggson:)

johan hjertström<33

BÄTTRE TIDER KOMMER, MEN SANNINGEN ÄR ATT JAG SAKNAR DOM GAMLA..

Fick typ 3timmars sömn inatt, mkt bråk och grinande...Vaknade vid 5 att shailoh ylade.. så jag gick ut med henne, sen kunde jag inte somna om.
Kom lite försent till skolan, var hur trött som helst.. har typ sovit 5timmar på 2 dygn.. o äter knappt nånting.
Gjorde nationella, min lärare sa tillochmed att jag såg helt slut ut....Men hade speaking iaf, gick skit dålig.. var väl inte på bästa humöret heller.

Drog hem sen till johan, sen kom isaac och hämtade oss, for hem till hans mamma sen hämtade vi affe, sen till johans pappa och sen lämnade av affe sen åkte vi till kaggson.
Mockade oså bara.. är så nere att jag tillochmed dissar hästarna?! vet inte vad som är med mig..
Sen for jag o johan hem.. tröck i mig lite mat sen vart de mer grina osv... följde med hem ill johan igen.. var där ett tag sen kom micke och hämtade oss och skjussade hem oss.
Vart mer grinande...sen bad jag johan att vi skulle glömma allt för en dag och bara låtsas att allt var som vanligt..
Och vi gick på hemköp och köpte mat osv, sen hem och åt middag med tända ljus.
Nu får johan spela en timme sen ska vi duscha och sen mysa.
Men ska se vidare på hockeyn ja!


SKÖNT O HA ER

Ja what a day.. först gympan då var faktiskt kul, biffen fick vara med på vår gympa och var vår målvakt! mohaha
fast han klagade rätt mkt att jag stog o smsade, men vadå? jag vill inte ha bollen? så äre.
Sen gick jag hem.. kollade på teve och grinade i 4timmar ungefär.

Sen kom fredde och henry, åkte ut med dom och fick lite annat o tänka på, och allra främst skratta :´)
var hos pappa en sväng och gick en bit med honom sen kom freddie och henry igen och vi drog på o'lereys och såg på hockey matchen, drack cola och åt chips, fredde bjöd :)
Han är såå snäll så, hv leder ännu så får hoppas på en vinst nudå!!!
Imorn är det sista dan sen äre loov skönt som fan.

tack och hej less tjej


BIO

Var o red älsklings blixten igår, va så jävla stressad.. helene kom till stallet halv 5 och sex skulle ja på bio..
Så vart en snabbis, men gick bra, blixten skötte sig finfint, mallis med för den delen.
Sen kom mamma och hämtade mig, for hem och bytte om, då kom johan, isaac och gustav och hämtade mig..
for på bion o såg fast en the furious eller va den heter.. hatar sånna filmer och den söög.. men såg den för johans skull.
Sen for vi på donken och sen hem.

Nu är ja på skolan.. är less...har kollat på gymnasium nu, och real gymnasiiet som är nytt här ska jag söka till hade jag tänkt.. Ska prata med studievägledaren, men har varit upp dit 3 gånger men han är inte där... Så får försöka senare helt enkelt.
Är snart lunch... men är inge sugen på att äta, men ska följa med sarha iaf.
Sen blire gympa och sedan hem och vänta på att älskluingen ska komma hem.

Johan hjertström (´v´)

ORKAR INTE..

Klev upp 10.15 idag, fikade o resten av dan har jag bara lega och kollat på tv. Var nyss ute och gick en promnad med sakko med, rätt varmt ute faktiskt, sköntskönt.
Ska till stallet om 2 timmar, så läju bli tv-tittande tills dess.

orkar seriöst inge mera<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>

SNART SÅ

Jaharu slog på teven förut o såg att det var hockey.. tyvär så ligger hv under med 2-0 =( it sucks määän.
Dom har inte spelat så bra i den här matchen heller.. hoppas nu på sista perioden att dom skärper sig och gör tre mål!!!

Har ätit nu med och har snaart läst ut boken, ska snart gå ut med sakko och gå o möta älsklingen:)))

KAGGSON

Kaggson var superduktig idag, han var pigg oså men lyssnade endå superbra och inge hård i munnen alls :)
Spånade och gjorde fint i stallet med medans jag väntade på pappa.
Sen for jag o pappa och körde, gick bara bra (y)

Nu är jag hemma och har precis tryckt i mig 2 mackor, sitter och kollar på nån dålig film på trean...
Ska börja och läsa boken nu, har bara 100sidor kvar så tänkte läsa ut dom nu.

DÅLIGT VÄDER..

Igår så vart de inte så mycket gjort, jag och johan skulle göra min trailer, men gick inte och klippa filmen i programmet ja har så ne >,< de sket sig..
Gick o la oss vid halv ett ungefär.

Nu har johan precis åkt, han ska tatuera sig och sen jobba..
Själv ska jag snart åka till stallet sen blire köra litegranna =) Mer har jag inte planerat så.

POLLARNA

For till grabbarna förut =) Mockade åt alla osådära, sen red jag Mallis, gick bättre än förväntat ;-) han var väldigt tittig o sådära och vart rädd 2 gånger troja. Så han fick sånna där sprätt, men gick super annars, tog de lugnt, skrittade och travade endast.
Sen red ja blixten, han va hyperpigg... kom till nån smal stig där de rann en bäck igenom eller liknande och blixten han kan ju inte hoppa så han vände 100gånger.. Så till slut fick ja han o hoppa över, och haha satan vilket hopp han fick till :D
Inget sånt där ko-hopp som han annars brukar göra utan ett riktigt fint häst hopp:D haha.
Med han så travade jag nästan hela tiden, lät han springa på i sin egen takt = superduper fort...

Han var jättesvettig när vi kom hem för när jag red ut med blixten så kom solen fram, så himla härligt = ))
Sen gav jag pollarna mat, sopade, gjorde ren alla skydd osv.
Sen kom mamma, vi for ut till ica maxi o handlade middag o gott till ikväll, sen for vi o plockade upp johan.
Sen hem och gjorde middag o så =)
Och nu har vi precis ätit, jag har duschat med.. och johan sover och nu ska jag gå o pussa på han så han vaknar hejdoo


FESTAT

Ja gårdagen var nte bra till en början.. johanna drog hem och sarha med. Mötte upp johan och isaac på stan, drog på donken där jag träffade anna, pillan och jennie ;-) surrade på med dom.
Sen for vi igen till isaac, ja fick en gammal telefon han hade eftersom ja pallade seriöst inte med telefonen som var från 700talet.
Sen åkte ja till skolan, hann vara där ca 5minuter sen började ja bråka med johan.. blablabla
första gången ja grina på skolan.. o de var såå pinsamt tre lärare som ja inte äns vet vilka de är satt där o trösta mig (y)
Sen sa jag till daniel (han vi hade) och han hade även sett mig.. att jag ville gå hem och att ja inte orkade jobba.
Och han förstog mig så fick ingen frånvaro eller nånting:)
SKulle ta bussen hem men isaac och johan plockade upp mig, gjorde inte saken bättre.
Eftersom johan inte pratade med mig....
Men var o lämnade släpvagnen, va hem till johan där shailoh smutsade ner mina skor med lera genom att stå på dom.. tur dom inte var vita!!

Ah sen i bilen igen så skulle vi hjälpa nån jävla carro o flytta...så började jag prata med johan men han bara gapa o skrek tillbaka så ja började grina igen vart så jävla less på han, ah men till slut vart vi vänner iaf..:)
Var i bredsand o kvissle o körde massa möbler åt dom,
sen släppte dom av mig vid pappa och vi åt på thai resturangen där, köpte även med mig mat till johan.

Sen åkte ja o pappa hem till mig där dom väntade, pappa fick sakko och jag åkte med dom, och nu hade dom hämtat upp lars med.
Åkte till kvissle till systemet och där handlades de ett o annat, sen skjussade vi hem honon, for o hjälpte tomtarna o flytta igen, sen hem till johan och lämnade bilen och var där ett tag.
Sen kom johan med carros bil, vi hämtade upp 3 tjejer på donken och dom följde med hem hi men tydlilgen ville dom inte vara med oss för dom drog...
Så ja fixade o donade, for och hämtade upp carro och dess sen vidare ut till lars där de var nån slags av förfest...
drack lite o sådär, sen kom isaac och hämtade oss, skjussade lite folk
sen skjussade han hem mig och johan hit :)


aja vart långt inlägg men dagen igår kändes lång med ...
nu ska jag äta lite oså, sen åka o rida mallis och blixten =)


FREDAG..

Sitter på skolan nu..Har svenska o ska göra nå jävla profil grej om huvudpersonen i boken vi läser...
skit tråkigt, efter lunch vet ja inte va vi har, funderar på att sticka hem, pallar inte vara kvar.
Är så jävuslkt less....
ikväll ska jag vara hemma, med mig själv o ta livet av mig tänkte ja, blir nog skojj skulle ja tro.
HEJDÅ

JA SERN IGÅR KVÄLL SÅ RÅKADE JAG LÄGGA TELFON JÄVELN I VATTENGLASEN SÅ DISPLAYEN GICK JU SÖNDER
SÅ NU HAR JAG MAMMAS JÄVLA ÄCKEL TELEFON FRÅN 70000TALET SOM INTE ÄNS HAR T9 åååååååååååååååååååÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH VA LESS JA ÖÄR

Gauti

Var på stan på lunchrasten lullade runt med sarha o johanna..
Hade media halv ett, satt o spelade en timme sen drog jag hem..Dammtorkade alla hyllor osv.. herregd säger ja bara hittade tillochmed nån fluga med långa ben på en av hyllorna.. stackarn har legat där sen i somras =(
Huhu.
Sen for jag ut till Gauti, nära och bra red en sväng, gah vilken härlig tölt =)) mamma mia, sen travade jag oså, han var lite seg men, vilket charmtroll.
Sen skulle en till tjej komma ut och rida han.. så hon skulle höra av sig, och anna vill veta om ja vill ta pebbles o ja har ingen aning om vem ja ska rida.. Läju bli så att jag säger åt anna sen att jag får avvakta, då letar hon upp en ny.. sen säger Gautis ägare att hon ska ta den andra tjejen och då har pebblan oxå fått en medryttare...Sen står ja där utan nån alls -,- ah.. vilka bekymmer jag har allstå.
Är förjävla less...
Nu ska jag kolla på gossip girl iaf, 19 avsnittet, vet inte vilket som går på teven? har missa hur många som helst..


WHAT A LIFE.

Jag måste ju börja inlägget med att Hv vann igår, inte illa inte illa ;-)
Sen när ja skulle sova vart de mkt tårar o blabla.. men de löste sig, (jag älskar dig älskling)
Eh var nästan försenad till bussen fick springa till den för första gången, he-he pinsamt.

Nu har ja webbdesign, ska läsa lite sen måste ja börja med hemsidan, annars kommer jag aldrig hinna, huhu!
Eh ska gå tidigare från skolan sen, runt 2. Ska provrida Gauti 3 =))) längtar otroligt mycket.
Sen ska jag välja mellan han och Pebbles, vem jag ska fortsätta rida allstå.
Aja nu skaja ropa på Daniel att han ska komma hit och hjälpa mig.


KAGGSON

Jobbade inte mycket på matten kan jag lova.. fattade ingenting. Gjorde 4tal och fick hjälp på alla.. och de var G nivå på provet, läääju inte gå bra.
Fick sluta 3, träffade Danne på navet så surrade på med han.
For hem och bytte om sen vidare till stallet, tog en barbacka tur till hästkliniken, de gick sååå bra! Inge olycker eller nånting ;-) Träffade 5 ungar från 4-7års ålders, klappade sprang runt han, matade han osv..Ne han stog helt still, kaggson som brukar ha nooolll tålamod, hähä!
Sen längre ner på gatan så träffade vi en man som kände kaggson sen tidigare =)) så pratade på lite om kaggson med han.
När jag var klar for mamma och hämtade mig, vi for hem till antes nya lägenhet, lämnade ett par nycklar, jag passade på o mysipysa med mysis=D
Sen for vi hem och nu har jag precis ätit, funderar på att jobba lite matte.. vet inte om jag orkar. MEn läsa ska jag ta o göra en sväng iaf.
Sen blire dusch och sen greys =)))


JOBBINTERVJU

Hejhejhej igen.

Jobbade inte mycket på engelska, orkade inte. 11 hade jag jobbintervju, var där i tid och de gick bra:) trevlig va dom oxå
Hoppas ja får dehär nu!Dom skulle ringa inom 2 veckor om jag fick de.
Efter de mötte jag upp isaac drog en macka på subway ;-) gott som fan kan ja lova.
Eh sen for vi till komvux och hämtade upp anton sen ville han oxå äta där så vi åkte tillbaka.
Men då drog jag mig tillbaka till skolan, mötte upp till johanna och vi satte oss i klassrummet o dryga.
Ja justja, johan lurade mig som fan förut, vi satt och smsade
och då sa han att polisen hade ringt och att han skulle på rättegång imorrn nio o att han skulle minst få 3 månaders fängelse ;OOO lite rädd man vart eller, men sen va de ju första aprill.. men endå de va inge roligt :o

Nu har vi matte, har fått nå papper som tydlligen ska vara inne idag, så ska börja arbeta tänkte jag.


BLÄÄEH

Igår då så gjorde jag inte mycktet, Isaac hämtade mig efter skolan, for hem till han o såg lite film osådära.
Sen for vi och hämtade anton och sen hem till mig och tog med Sakko, sen vidare ut till isaacs stuga.
Där höll dom på med bilen och jag och sakko gick en långpromenad i krokviken =))
Eh sen fick sakko ligga på gården i snön o tugga på pinnar, det gillades av han
Var hemma vid halv 5, då var johan hemma med. VI åt osådära, sen låg vi bara i sängen hela kvällen.

Nu är jag på skolan, har engelska ska göra lite tester oså inför nationella. Vid kvart i elva får ja gå för då har jag ju jobbintervjun :))) sen idag ska jag rida.

RSS 2.0