yEJJJ

Hann aldrig se klart filmen igår för isaac och freddie kom =D så jäkla kul o träffa freddie igen, inte pratat med han på flera månader, men vi åkte runt lite här o där :) hämtade upp kicki i timrå och for till jambo på fest i ljusta, men det sög där så vi for vidare, skjussad folk hela kvällen och fredde underhållde alla som alltid :D hah fy va va vi skrattade åt honom.
Sen berättade han massa som har hänt o ja de va rätt mkt när man varit i från de där gänget :o
sen pratade vi massa om gamla goa minnen som sören, freddes fest, gf när vi sa till alla att vi va tillsammans o ja massa mer :'D

men kom hem vid tre, då log johan o sov och shailoh låg där ja skulle sova, så klämde in mig o föröskte sova men fick putta ner na för de va omöjligt, vaknade igen efter nån timme då låg hon på mig SÄLLLANANNNN:

Ah vaknade halv elva av vem annan en shailoh?! johan for iväg en snabbis och kom tillbaka sen, då for vi ut till hans pappa dom grejjade med bilen och datan och vi for på claes ohlson en svöng och ja fick köra, sen kom en kurva jag ja sa GASA INTE nu jo de kunde han ju inte låta bli så ja styrde o han gasa o rätt in i en snövall (y) haha
sen fick ja köra lite mer på vägen oså ;b yeye
sen hem till hans mamma o bärde massa o ja grejde på handlade där med.
Nu är vi hemma och gör fläskfilé, strips o sås =) ikväll blire chirre o dirre o luugnt med film.



ja fredde  pontus för ett år sen :D haha

ÄNNU EN

Efter jag såg klart förra så gick jag en promenad med shailoh i en halvtimme,
ohcnu ska jag se på ännu en till =) kanske ska ut o åka med isse o fredde med, fårsee hure blir ;b


denna vart de, vet inte om de är riktigt min filmsmak.. menmen =)

FILM

Nu har johan åkt med grabbarna och bowla, o sen kanske han skulle på krogen.
Och ja skulle va med isac, men det vart inge av det heller.. Så nu ligger ja är med Shailoh som snarkar.
Kollar på en film oxå hit and run fakitskt väldigt  bra i think=)=)
ja min kväll består väll godis, cola och film? läju ska få gå ut med shailoh med så man får röra lit på sig ;-)



TACOOS

Slutade kvart över elva idag, då stog jon adam, isaac o johan i väntade på mig, vi for till max o dom käkade, osså va shailoh med oxå ;-)
sen for vi hem, tog johans bil och åkte ut till birsta på olika djuraffärer, shailoh prövade utställningshalsband och matskålar (y)  for även till den i skönsberg och där vart de ett utställningshalsband och ett grisöra ;b

sedan for  vi hem, städade o dushade , sen gick ja till pappa med båda hundarna åt tacos där o sen gick ja hem igen =)

Nu ska vi boowla ;> tjingeling

FRIDAAYYY =)

SOmnade tidigt igår med =) skönt skönt,
johan skjussade mig till skolan imorse, så nu sitter jag och har webbdesign och jobbar på mtit fula film oslag, seriöst de blir så jävla fullt och är missnöjd ;s huuva.
Men har bara den här lektionen idag så slutar vid 11 =) sköntskönt, me nu har  vi rast.

FIILM

Ja den där förra wez var för komplicerad för mig, fattade ingenting av den :s
så nu ska jag se denna istället sen sova =) goodnatt.



hoppas den inte är lika komplicerad ;>

BIRSTA

Fick sluta tidigare tack o lov=) slutade 14.15, johan mötte mig utanför vi fick rill nå fick uppåt stan o mötte kim där, johan åt som vanligt och sen for vi till willys och handlade med pappa :)
eeeh sen for vi hem till mig, åt osådära, sen for ja o mamma ut på birsta och shoppade :)
jag handlade chinos, t.shirt , e ntröja och en tröja till johan :)
va där tills sjuuu och nu har ja precis kommit hem, ska hoppa in i duschen o se klart filmen som ja inte orkade se klart på igår kväll :p


ÅÅH

Johanna kom förut :) som tur var! (men nu har hon dragit igen) men iaf, valde att göra dark watermen vette fan hur det ska gå, har ingen bild i huvve eller nånting hur det ska se ut enda ja vill att det ska vara vatten men ja är så jävla dålig i ps, och denna uppgift är typ för han att se "vad vi har lärt oss i ps"

Lunch vare vid halv tolv, gott gott =) sen drog johanna så på hela lunchrasten så satt jag o kollade på 2 avsnitt av rosa :D
och nu har vi mediekunskap håller på med proframmet after effetcs.. o ja fattar INGENTING, vi ska tydligen göra en trailer av filmen vi valde... SUCKKKKKKKKKKK jag hatar den här jävla linjen!!!!!!!!!!

DVD OMSLAG

Igår så somnade jag runt 21.15 :o var så jävla trött.
Men var rätt pigg imorse iaf när jag vaknade, och tog faktiskt bussen idag, som jag inte gjort på över 2 veckor ;b

Men är på skolan nu, är själv=( varken sarha eller maria är här... buhuuu. men nu ska vi hålla på med ps så tjingeling!

BOWLA

På naturkunskapen gjorde jag klart allt, så nu har jag lämnat in o allt, skönt somfan.
Sen tog jag bussen hem, mötte anders där så surrade på med han han sa att han saknar mitt skratt :'D hääh han är så pööt.
Kom hem och åt mackor och sen for jag iväg till stallet, red en barbacka tur med kaggson =) han var huur lugn som helst, precis som en 25åring ska vara ;-)

Men for hem iaf, mådde inte alls bra, ont i huvvet osv (som jag har typ jämt nuförtiden)bytte om och åt, sen åkte jag, johan och albin och bowlade.. gick asdåligt för mig helt sjukt, åkte ner i rännorna 50 procent av gångerna, vet inte vad som va med mig =( sen åkte vi upp till gonzan och åt pizza, oxå ringde podas :o han har ja inte pratat på år o dar med ...

Men har precis kommit hem och blir film och sova nu heelt slut.

SKEEWL

Kom iväg till skolan imose kvart över åtta gaah.. Men kom i tid iaf :)
hade på matte på morgonen, aasdrygt. lunch halv tolv, va äckligt =(  så på rasten va ja med johan en sväng och ålkte och nu är jag tilbaka och har naturkunskap, ska skriva om 4 utrotningshotade djur, men har redan skrivit om 2 då har bara 2 kvar ;d

lite bilder som ja fick igår av syrran från julafton :-)




osså gunvald (antons hund:D)


MJAO

Nu har vi precis hämtat shialoh jag o johan, så vi va ute o gick med henne med mamma och sakko ;-)
Så nu sitter ja o johan och spelar wii och mamma sitter ute o pratar med shailoh -,-
men ska snart sova så man kommer upp imorrn för idag vare på gränsen att man kom upp alltså :o

FILM

Har precis sett midnight movie den mest värdelösa filmen jag sett tror ja!
men nu blire andra delen av the visitor :)))

HOME

När ja kom hem så städade jag fakiskt =) och mitt uppe i allt så kom johan, vi åkte hem till honom och gick ut med hundarna, sen skjussade han hit mig igen, då duschade jag o sådära =)
sen kom pappa och vi for ut till expert o skulle lämna in telefon för de är typ nå knas med den ^^
men sen kom ja på att ja hari ngen annan mobil så får lämna in den nån annan gång då jag har en annan ja kan använda eftersom dom hade inge lånetelefoner, fattigt!
men nu skaja eeeat :)

MUNTLIG REDOVISNING

PÅ halv 10 rasten va ja ner o pratade med Annyy, hähä hon har alltid nå skit roligt att berätta.
Sen efter rasten hade ja min redovisning, inför läraren, linnea och vincent :) gick asbra, fick värsta mkt beröm, och vart nog ett vg eller mvg ;-) inte helt fel.

Men nu har vi ingen gympa idag heller (sällan!!) så slutar snart, vet inte tror johan skulle komma o hämta mej eller ja vet inte vad han hade iaf blivit påkörd så bilen var  typ intryckt eller nå.
Idag ska ja lämna in min telefon med =( det är nå fett knaas med de

GUNVALD<3

Igår så skjussade johan mig till stallet, skulle rida själv idag för helene och kicki hade träninsg på ridskolan,
så red blixten runt träningsbanan, han va pigg som alltid, men alltid lika roligt o rida på tränigsnbanan, går så satans fort ;b hah justja han galopperade ju med! det är inte ofta, de är typ när han travar jättefort så  blir de nått hackigt o då tänker blixten "hmm nu kmr den hära konstiga gångarten igen" sen så faller han in i galopp o då  blire ungefär " YEEJ JA GALOPPERAR" sen får man inte stopp på han =p hahah. han är så pööt.
Sen kom papi o hämtade mig, skjussade hem mig och ja började göra mat, då kom johan oxå och åt med mig, sen åkte vi hem till hans mamma och hämtade shailoh, tog med henne hem till anton =)
Jag myste på med gunvald, typ världens sötaste :D sen busade shailoh och gunvald asmkt, men gunvald är så jäkla kaxig o shailoh bara hedde upp tassen ibland o la den på gunvald haha.
For hem vid nio och såg på the visitor men bara första delen, orkade inte den andra =p den var faktiskt rätt söt film :-)

Sen i natt har jag blivit väckt 565765gånger av johan, så imorse var ja skitrrött o försov mig till åtta, men fick skjuss iaf, sitter här nu på svenskan och ska redovisa , kmr döö för kan ingenting!!!


ENGELSKAN HA-HA

Haha på engelskan hade johanna fet dampen iaf.  Så iaf så jenny åt johanna att stänga locket, men hon gjorde endå inget för hon hade inget internet.. så johanna drog ut alla kablar o stängde locket o kasta den på bordet..
hah sen sa jenny att hon kunde sätta sig på ett annat bord, eftersom internet funkade där då sa johanna "MEN DU FATTAR VÄL ATT JA INTE VILL SITTA MED NÅGRA JA INTE KÄNNER, ALLA I DEN ÄR KLASSEN ÄR JU DUM I HUVVE FÖRUTOM LINNEA, HON ÄR DEN ENDA NORMALA" , OGUUD jag o sarha dog typ.
sen dampa hon lite mer men endå:D


har slutat o är hemma och har ätit o sådära :) nu knaprar jag på mina turkiska peppar<3 ska tänkte se klart på filmen ja o johan började på igår


SKOLAN IGEN

Ja gick till ante och therse igår kväll då, då var daniel redan där.. Bjöds på fika osådära, och johan kom med=)
men det var inte nådigt med fika dom bjöd på heller, höll seriöst på att avlida av fett >,<
Men jag o johan drog därifrån vid sju, och gick hem till mig och då kom isaac och danne och hjälpte johan få lös bilen :-) sen for vi hem till johan och skottade åt Olofsson. Ehm sen så åkte vi hem till mig igen , såg på backwoods, fast bara ena halvan, orkade inte se andra ^^ va så trött.
HAHAH även så hände de en mkt rolig grej
va såhär att

jag försökte pussa på johan men han va värsta off, så ja vart grinig o gick ut  badrummet o sa att ja aldrig mer skulle pussa på han, då kastade han min tandborste o kasta mig i sängen och la sig på mig och sa åt mig att be om ursäkt..
Så jag skrattade och bad om ursäkt, då sa han att ja inte skulle skratta och säga om det.
Så tog jag mej värsta modet och lugna ner mig.. och vad säger ja ju JAG MENAR DET INTE.. och johan ba ; NEHE? sen typ efter 6sek så fattar ja va ja sa och sen asgarvade vi typ i 5min =D haha roligt.

Men nu är ja på skolan iaf, har engelska o gör nått grupparbete, men hatar o jobba med sarha, hon spelar bara -,-



KAGGSON

For till stallet förut som sagt, red till stängselfab, väl där så var det en traktor som plogade (kaggson största rädsla i livet är traktorer) Men de  gick bra o gå förbi.. han försökte vända några gånger bara.
Sen red vi över ängen och plumsade i snön ;b På tillbaka vägen va traktor fortfarande kvar o då fick han nå fnatt o skenade iväg med mig, och det har hanaaldrig gjort förut med mig.. aja knäpp häst :D

Mamma kom och hämtade mig efteråt, vi köpte med kina mat och åt det nyss, nu ska jag duscha och fixa mej, för ska till ante och therese för dom har fyllt år, men får träffa mysiipyssii iaf .D


UMGÅÅS

Igår så kom johan efter han hade slutat, for hem till han och lämnnade hans mammas stativ. Tog med oss kameran och for ut till hans pappa och lämnade allt dedär, satt med hans pappa medans johan tankade. Sen for  vi hem till mig, drack lite grann och kollade på lets dance.
Gick o la oss vid elva tror ja, båda var svin trött.
Såg då the boy in the striped pyjamas GUUD så jäkla bra film. Handlar om en pojke som blir kompis med en judisk kille som sitter instängd för han är jude.. Ah den är skit bra iaf!


Vaknade imorse först vid halv sju, o var uppe o kissade sen när johan for till jobbet, men lyckades somna om till halv 12, då ringer pappa -,- såklart o väcker mig.
Så klev upp o fikade och nu ska jag byta om och fara till stallet o rida lite :-)



STÄDAT




Nu har jag dammsugit, torka allt som finns, sen fick mamma städa mitt badrum >,< sånt klarar ja inte av. .göra rent i toan o handfatat.. massa hår o ja blää>,< Ja sen hade maja pissat o mitt badrum.. JÄ;MT när hon är på dehär humöret = kåt så pissar hon jämt i mitt badrum, aldrig annars, i dont get it!
Nu sitter jag o kollar på trean, tror de är typ nya top model eller nå? ingen aning ja, ser aldrig på teve nuförtiden =p
men nu ska jag kila iväg och he in nå hårprodukt för min hårbotten, ska börja sköta om håret ordentligt nu, som jag inte varit så bra med tidigare :-)

have a nice day

LÖRDAG

Såg klart den dära filmen igår och somnade vid 2, vaknade såklart imorse när johan skulle iväg till jobbet vid nio, och hans telefon ringde 400 gånger, så jävla irreterande kan jag lova! Men somnade om tills halv 12 =)

Så nu jar jag fikat, sitter med nala i knäet och maja sitter o juckar på dataskärmen, o låter....HON ÄR SÅ IRRETERANDE, har kastat ut na flera gånger men efter 5sek är hon tillbaka igen..
Men nu tänkte jag faktiskt dammsuga, sen kolla på en rulle ;-)

' dålig/kåt kisse
bra kisse


MY HAIR<3

Johan kom vid åtta, for till anton med han var inte hemma så satt o fikade med hans mamma och pappa och GUNVALD:D världens sötnos, o anton har värdlens goaste föräldrar, huga:D
Satt o kollade på halvalets dance med dom sen for vi hem till mig och johan duschade o ja åt chips typ ;-)
Sen åkte vi till anders som hade fest, grymt mkt folk där, men kul o träffa min puppunge anders :D inte så ofta nu förtiden.
Men satt o surra på där i över en timme, sen kom polisen så ja o johan drog hem o tjockade chips, cola och dipp =)
Nu ser vi på fiilm och sen blir det sova. så goodnight =)
föresten så surrradeja med mamma förut o nu blire snart o göra mörkblonda/ljusbruna slingor, vi börjar lite lätt ;-) längtar faktiskt, få lite förändrig har haft samma färg nu i 3 år snart ;>


helt okej faktiskt =)

HEELG

Efter jag slutat kom johan och skjussade mig till space, där var redan syrran o klippte sig hos ronia, så surrade på med henne ett bra tag, sen var det min tur.. o ronia tvättade mitt hår, åh va typ himmel riket värsta huvve massagen typ.
Sen vart jag klippt, inget speciellt men tog bort de slitan, klippte upp de och förändrade lite med luggen, huur bra som helst, känns värsta tjockt o bra nu.
Sen sa ronia att ja måste färga de brunt snart, och det vet jag med.. Så nu ska jag fan göra de oxå, börja smått med slingor o sen övergå till nån brun färg :-)

Efter ja klippt mig så for ja o åt pizza med pappa. Och nu är jag hemma o tänkte duscha en svängiläng, jag väntar på johan men han är sååå seg. Ska till anders en sväng ikväll med gaaf , han har ju fest så ja tänkte att ja kunde passa på att träffa anders nudå =) men nu skaja ringa muppis och sen duscha.

ÄNTLIGEN HELG=D

Johan skjussade mig till skolan imorse :) På morgonen hade vi webbdesign,gjorde klar vår "test hemsida"
På halv 10 rasten va ja ner till anna :D surrade å¨med henne ett bra tag, fööjde med henne och jennie ut o rökte very kuligt.

Nu sitter vi och har naturkunskap, ska svara på alla frågor i "vår plats i univerisum" så ska göra det,
hahah och ja, sarha o johanna satt o kollade på porr nu på rasten, x) massa klipp från folk som nuppade i bb, vi doooooooog jag lovar!
efter skolan ska jag klippa mig och äta med pappsen =)

TORSDAG

Mja, på lunchen var ja, johanna och sarha nere på stan, kollade runt. .träffade även ramos<3 min blattish.
Sen hade vi media, haha magnus var på letionen i 30min sen satt v ibara vid datan... fick sluta halv 3, då kom johan
o hämtade mig, åkte hem till han och gick med shailoh och dixie på sjön o tog kort.
Sen åkte vi traktor o ja fick köra=D hähä as scaryy.
Sen kom pappa  o hämta mig vi åkte o övningskörde på lv5 , gick bra.. lite spårigt menmen.
Sen åkte ja tillbaka till johan vi åkte o hämtade sakko och tog han hem till johan, vart lite liv för ture va där, en kaxig liten mops=D men gick ju, vi gjorde mat typ tacos liknade :>
Sen tog vi ut alla hundar o gick runt sjön, tråffade isaac vid liften =)) surrade med han o gick vidare.

Nu kom vi nyss hem o ska se andra delen av filmen sen susssaaa, imorrn ska jag klippa mig ;.-)

WEBBDESIGN

Såg på en film igår med älski, den va inge bra typ.. eller ah =p vi såg halva bara, ska se resten idag

Sitter på webbdesign nu, ska göra en header eller nå, så skriver mer sen :)


denna såg vi:)

ONSDAG

Mja idag vare världens goaste lunch iaf, pasta o skinksåsen, alltså skolans skinksås är inte o leka med :o haha sarha SRANG till maten, och jamenar.. sarha hon springer inte!!
Men iaf :) på lunchen mötte ja upp isaac, träffade min käre bror daniel på samma veva oxå.
Sen gick vi in o isaac umgicks med oss i klassrummet, trevlans =)

Började naturkunskapen halv, gjorde provet 33/34 hade jag ;-) = MVG ohoho hur bra är inte de då?
sen svarade vi på lite frågor o fick sluta 13.30.
Då kom burken och johan och skjussade mig till stallet, red kaggson en sväng till kungsnäs =) galopperade en runda oxå, huur mys som helst i snön :-)
Sen kom johan och hämtade mig, han hade typ soppatorsk när han for o skulle hämta mig, så bilen gick fan på luft hela vägen x) men vi hann till mig.. typ hoppade fram.
väl hemma så duschade jag och såg på the in laws as bra film!! Äntligen en som var bra, (sällan liksom..)
Sen kom mamma och micke hem med pizza=D GOOOOOOOOOOTTTT<3
efter de kom ante med mysis och ja o johan tog mysis hem till han i sidsjön och han tog ut shailoh, dom fick busa.. eller ja mysan busade väl på mest puttade ner shailoh o ja allt möjligt, men hon fick springa av sig iaf.
Sen fick hon sitta i bilen medans vi va inne hos johan och han åt.

nu är vi hemma och johan pratar med min mamma och ja sitter dyngsur.. är blöt ända upp på låren .. fattar inte? så djup snö vare faktiskt inte.
men jag tänkte sova snart iaf, kanske blir en film, lääju ;-)


HOW HIGH

Igår innan vi gick o la oss såg vi how high  johan sa jua t den var såååååå bra, men den var den dåligaste film ja sett ja somnade sista halvtimmen t om då fattar ni att den va sämst när jag somnar till filmer.
Klev up gaanska tidigt idag o fixade oss o åkte hem till johan och lämnade koppel och sen skjussade han mig till skolaan =)

sitter här och har matte nu, går sådär.. pär är borta och ja o johanna behöver hjälp, så ska läsa in grundämnenena lite (som ja kom på igår kväll att ja hade prov på idag, 40st<!!!)


SNÖSTOORM

Förut så kom johan och hämtade mig, for hem till honom och gick ut med shailoh och dixie runt sjön,, o de va snöstorm huva =p tog jäkla lång tid o gå runt,
sen städade jag åt johan=) eller vek kläder o grejja på. 
Sen for vi hem hit, tog en kvart innan vi kom uppför backen, jävla gubbjävlar som inte kan sanda backen men klaga de kan dom.. ÅÅH vad jag hatar alla gubbar som bor här, hoppas dom dör snart :)
men nu skaja platta håret de är lockigt efter all snö, sen ska vi lägga oss tidigt, kanske blir film eller nå ;-)

VART FINNS DEN?


ingen som vet vart man kan köpa denna? fanns innan jul på åhlens, men troligen så kom den bara in under julen.. men jag vill ha den =(

KLIPPA

Åh jag måste verkligen klippa mig nu, toppa mig osådära var 5månader minst sen ja klippte mig
Men min lilla egna frisör svarar inte och har inte hört av sig heller, så ingen som vet nån som klipper privat för något billigare pris?
säg till isf!

BILDER

Jag o johan va uppe på norra för några dagar sen och fotade =) Men han har inte skickat dom, så va tungen och koperia dom från bdb, så därför den dåliga kvalitén =)






BARISTA

Gjorde klart mitt svenska arbete om australien iaf :-) skönt skönt, efter de drog vi o käka på maten, var ju gomat :D
potatis, fisk och FILSÅS<3 typ världens  goaste sås? Alla åt sig supermätta, men drog på barista efteråt o åt brownies och smoothie =D gottgott, satt där i 45min kanske, sen gick vi o mötte johan han gick med oss till Gina, och ja köpte 2 tröjor som kostade 50kr, värsta kapet =)

Sen drog johan och vi andra åkte hem.
So now i'm home, funderar på om ja ska gå o duscha eller inte, eftersom ja måste tvätta håret och om ja gör det nu så hinner det torka tills ja ska träna vid 4, men om ja gör det efter träningen så måste ja åka med blött hår o vistas bland folk när de väl har torkat och är lockigt,
så får helt enkelt duscha 2 gånger idag, men skriver mera sen :)

TISDAG

Igår innan vi somnade såg vi på en film passengers =) den var heeelt okej faktiskt. Somnade vid elva.
Låg kvar i sängen tílls 8.45 imorse ;-) sen fikade jag o johan duschade oså.
Sen skickade sarha ett sms att hon ska bjuda på barista idag, och då kom de upp för mig att hon fyllde år =D SÅ GRATTIIIS.
Ah sen skulle johan dra av all snö på bilen, och allt kom ju på mig (såklart...) Men fick skjuss av han hit, mötte upp johanna och sarha utanför som såklart skulle röka i5000 år innan..

Menmen sitter här och har svenska nu, ska fortsätta med vårat Muntligt anförande eller nå :o slutar efter denna lektionen för gympan var inställd, ikväll blire nog sidsjön och ta med mysis så hon får springa av sig och träffa shiloh :-)


MÅNDAN

När vi slutade idag så  gick jag med sarha och johanna till maten och dom åt, sen kom johan och hämtade mig, for till donken och där var albin, isaac och gaaf =) käkade med dom, 2 cheese =D gotttt.
Sen åkte vi till johan en snabbis, sen skjussade han hem mig.

Då städade jag, dammsög och bytte kläder i sängen =D (som ja aldrig brukar göra utan de brukar mamma göra)
men det vart faktiskt asbra :D
Sen åkte ja till stallet, red mallis, sen mötte vi en jätteläskig tant som bar ut skidor ur bilen, mallis dampen vettö stegrade och tvärvände och ja stannade sen hoppade han på alla fyra förbi typ, haha :D
For hem sen och duschade o de, sen kom johan och for hem til honom åt mat där och sen gick vi ut med hundarna =) dixie, shailoh och molly vi gick över sjön och sen tillbaka i snön =D kändes bra.

Och nu kom vi nyss hem =) håller på o laddar ner lite filmer som vi ska se sen blir det sova. godnatt.

BLÄÄ

Nu sitter jag på skolan, johan skjussade mig sen i hissen kom jag på att jag har glömt hörlurarna hemma, så nu är hela min dag förstörd =( BAJSKORV

men vi har engeleska iaf, sitter och tränar på grammatik, men ska göra nån lyssnar övning snart, men har så tråkigt så passa på att lägga in bilder =)
enjoyyy



NATTI

Filmen var inte alls för bra kan jag ju säga ;>

efter den så for vi hem med shailoh hem till johan , nu sitter vi här igen och kollar på teve,
jag tänkte sussa så man kmr upp imorrn, ooorkar inte med skolan, så jävla skol less

FILM


ska kolla på den nu med pälski (´v´)

SLUTTT PÅ HELGEN

Ja igår så gick vi till gaaf, åt tacos då asgottt =) gaaf hade vare såå dutktig! Johan drog vid åtta och skjussade min bror till bion, medans så såg ja o gaaf på film
Sen kom han tillbaka, så vi va där till halv elva sen gic kvi hem
då vare fullt hus här hemma, mamma, ärtan, bettan och marianne var här o drack  Vi satte oss med dom och drack lite grogg, sen kom mariannes hund Ebba hit, en nakenhund.. och hon var värsta kaxig mot shailoh och shailoh höll på o skita på sig, haha hon va så himlaa rädd =p huga.
Vi gick o la oss vid tre, såg på en film och somnade vid halv 4 =)


Idag så for vi till stallet vid ett, gav lunch hötill alla 16hästarna, sen red ja i paddocken barbacka, johan tog kort.. vart super fina=))) värsta nöjd, sen va shailoh med och kaggson och shailoh pussades så himla sött =D
Sen for vi o lämnade shailoh hos mig sen till birsta och mötte upp johans mamma, hon hade handlat kläder åt ham.
sen kollade vi på bh;ar och johan fick välja en ;-)
sen for vi till stallet igen och gav e.f kraftet =)
Och nu är vi hemma, håller på o lägger in alla bilder på datan så kmr bilder sen.
men nuu äre middag.


såg på denna, den va superdålig =p

FILM

Såg en film igår med johan kom jag på :)



den va inte så bra =p den hade ingen riktig handling, bara at han typ ville bli känd så han dödade alla typ :p

.. men laddade ner pineapple express igår, så den ska vi nog se inatt ;b

TODAYY

Jag o johan vaknade vid elva, klev upp och fikade, sen for till till anton i  tundal..
Och dom hade fått en hundvalp Gunvald hette den, en frask bulldog, GUUUUUUUUUUD vilken sötnos och sjukt liten, huga min nya kärlek kan jag lova.
Men sen for vi till johans jobb ute på birsta och sen till stallet och fixade o donade, for hem till hans mamma sen och johan gjorde massa åt henne, sen gick vi på affärn och sen tog vi med oss shailoh och for hemåt=)
Men for till anton igen o shailoh fick möta gunvald, haha alltså gunvald va mindre än shailos huvve, huugaligen.

Men nu är vi hemma iaf, har precis ätit strips, sås och kött =) gotttt,
nu ska vi typ fixa oss, gå ut med shailoh, åka på affärn och köpa dricka sen till gaaf, han bjuder på tacos ;-) gott somfan skare bli.
Sen vid åtta ska johan skjussa micke till bion, men ah kmr bli trevligt :-)
ha en trevlig kväll

FREDAN

Naturkunskapen var ju drygare än drygast iaf, svarade på frågor till provet på onsdag. Då ska vi kunna alla grundämnena och förkortningarna?! på dom.
hahaha även päran min mentor kollade på min ipod ( som är jätteliten )
ba nämen vaad är detta?
jag - ehm en ipod?
päran - nemen de är inte en riktig va:o
jag - ehm joo? ja sitter väl inte o lyssna på en låtsas ipod? haha.

efter skolan var ja o sarha på stan, det inhandlades 2 mysiga halsdukar på cubus (2 för 1) osså en koft aktig grej från cubus.
Efter de vart de max, inte sådär väldigt gott... säger bara donken for lajf <3
Sen efter vi vart mätta så åkte ja till stallet, fixade och donade åt kaggson, sen var det ju -21 grader i bergsåker, så alla hästarna togs in vid 5 när jag var där så ja tog in kaggson, och han hade såå bråttomt (matdagt you know) så han släpade mej in i stallet, sen när vi gick i uppförsbacken innan stallet så vare värsta halt så höll i mej i kaggsons man och han her upp huvvet när han går i uppförsbackar och travar och han lyfte mej seriöst x) haha

När jag var klar där så for jag hem, duschade och när jag kom ut så hade johan kommit =) weej så jag klädde på mig och for till hans mamma och gick med Shailoh och Dixie.
Sen var vi in till henrik, och där var kalle och fredde.
Sen for vi till bredsand till hans pappa, hämtade lite saker.

Sen hem till mig och hann vara här i 5min sen ringde sarha och sa att hon ville ha öl, så åkte o köpte åt henne och åkte ut till vi med det =)
Sen kom vi äntligen hem och ja fick mitt chips och dip<3 sen hade älsklingen köpt toffeie? stavas? men ah choklade iaf. SÅÅ GOTT
Och ja sen kom Danne, Pontus och Albin förbi, dom va här ett tag. och ja pontus han är bra skön han=D haha me loves him!
Men nu sitter jag o johan och spelar wii (som vi inte spelat på evigheter) men jag är astrött så blir nog sängen snart.

johan (´v´)

BLUPP

Sitter på skolan nu, vart skjussad av johan hit så slapp ta bussen, schöönt =)
Nu har vi webbdesign, vi sitter och kollar på bra hemsidor och dåliga, lite smått drygt JAA.
Men vi har ras om 7 min =)

efter lunch har vi naturkunskap, gör ju inte dagen bättre, men efter vi slutat ska jag gå på stan med sarha , sen äta på max med pappaaa =D sen hem o äta chips o dipp o feta på.

MOVIEE


ska sen denhär nu med älskiipälski :-)
och den förra jag såg va rätt bra fakiskt  ;>

FILM


kollar på denna nuuu

SKÖNT

Ååh gjorde big mistake idag, kom till lunchen med sarha och de fanns o välja mellan lasagne och fiskgratäng (den goda!!) men ja tog lasagne endå, o den va så himla äcklig=( uschaa.
sen drog vi på stan, kollade på kläder och sarha köpte en jättefin klänning,sen tillbaka till skolan och hade mediekunskap, klippte och redigerade våran jullovsmorgon=D så nu äre klaaaaart så jävla skönt.

FIck sluta då klockan 2, drog hem och käkade. Nu väntar ja på att älski ska sluta, o han slutar om 50 min:)
Så ska nog duscha en snabbis innan, men lägger upp lite bilder here ;-)


min älskling.


när vi filmade jullovsmorgon i måndags


SKOLAN

Igår såg jag klart på filmen, den va superdåliiig.
Sen kom johan och hämtade upp mig, for till Albin och johan fixade avgassystemet på bilen.
Vi kom hem tio, då gick jag o la mej direkt, va sjuukt trött.


Nu sitter ja på skolan, börjar med kursen webdesign, fårväll se om den kursen är rolig, låter det iaf :):)
men nu skaja börja lyssna på daniel


upd.
ja alltså ja fattar ingenting av detta, massa taggar html o ja ;S förvirrande kan ha lova, sen när vi ska visa att vi kan detta så ska vi göra en hemsida, de lär ju gå. NOOT.

STALLET

Efter skolan hämtade papi mej, hade så jävla ont i huvve, och ingen lust alls o åka till stallet..
Men for hem, slängde i mej 2 mackor och for iväg, red en barbacka tur på tjockisen Så när jag kmr ut på vägen så tvärstannar kaggson och kollar på åkern, då äre en lös häst:o och när han kmr närmare ser jag att det är herkules som står i samma stall, men han stannade vid oss så höll fast han tills hans ägare kom jossan.. som visst hade ramlat av och herkules hade sprungit iväg =p menmen

 kaggson va helvild iaf, superduperpigg, stampade o hoppade o vettefan va han höll på med =p tokhästen, ah senså orkade jag inte trava ute för då skulle han bli helt galen o ba trava heela vägen hem, så gick hem och travade i paddocken med han, ah då vart han en hel annan häst,
gick hur bra som helst, krökte på nacken värsta fint o allt, mja han är bra knasig han :o

Nu är jag hemma och har duschat, rev mej själv på knäet alldeles nyss, gör förjävla ont >,<
men nu ropade mamma att maten är klar.


håller på o ser på denna iaf:)

INTE NÅDIGT

alltså jag håller på och kissaaaaaaaaaaa på mig, helt seriöst.. om ja ställer mej upp nu kmr det ba och rinna,
och vi slutar om en timme.sen tar det 20 minuter  att komma hem, JAG HÅLLER PÅ  ATT DÖÖÖÖ

NATURKUNSKAP

Jobbade på som fan på matten, gjorde klart allt som skulle vara klart denna lektion =D känns braaaa.
sen gjorde dom andra prov, då ringde johan hela tiden så satt mest ute och pratade med honom.
Sen på lunchen drog vi o käkade spagetti o köttfärssås goooooooooooottt kan jag lova.


Nu på rasten har vi inte gjort så mkt, jag o sarha har drygat som fan med varann på msn, haha sen skrev det en kille till sarha på bdb, o det roliga va att han hade skrivit exakt samma sak till linnea på bdb, typ "hej va snygg du var" eller nå,

sen addade sarha han på msn och dömde ut han totalt.


Men nu börjar vi naturkunskapen =( sen ska jag hem och åka till stallet och rida kaggson, sen ikväll ska jag va med älski:)


MATTE

Mja såg den där filmen igår, var väll inte sådär jäätttebra -,-
Sen kom älski hem, men vi gick o la oss typ på engång, både han och jag var skittrötta.

Och nu är jag på skolan, sarha är inte här än :o och idag är det fan värsta dagen, först matte nu och på eftermiddagen naturkunskap HUUGAAALIGEN, aja nu ska jag
"stänga till locket" som päran kmr och säga om 2 minuter, i promisss:)

WHAT A DAY

Ja först skolan då, drog och käkade med sarha och tessa. Sen gick vi in till skolan och chillade, väntadepå att gympan ska börja.
 Sen drar vi dit, möter anna, och hon har då samtidigt som oss =D veeery funny, så är hon och pillan brevid oss, hahha osså har vi kung fu =p
det  var sååå roligt och kolla på anna och pillan, höll på o döö
själva sporten var värdlens tråkigaste, man höll på o dööö.
Hade de i 1½ timme, sen drog jag med anna till bussen. Träffade sara henriksson där, så surrade på med henne.
Sen tog jag bussen hem och gjorde inte så mkt, johan kom.. vi hade bråkat o ja, typ redde ut de, vart friends igen iaf.
Sen åkte han, och ja åt lite o sen for jag o tränade.
Körde hårt som fan så är heeelt slut nu>,<
Justja pappa fyllde på min telefon, så har gratis sms igen =D

Ah när jag kom hem så gick jag ut med sakko, duschade och städade, nu lagar jag mat med och väntar på att johan ska komma hem :)


ser på denna just nu med :)

DIXIE<3


dixie min älsklingggggg =D visst är hon sööööt?:)

TISDAG.

Haha fyfan vilken weard natt, typ ja myste lite med johan sen somnade jag, sen har ja för mig att ja vaknade (men frågade johan nu på msn)
o så här hade jag sagt;
jag typ mummlade nåt
johan; va?
jag;fan va gott.
johan; jaha..? vill du ha lax?
jag; jaa med bernesås?
johan; natts inte med bernesås
jag; kanske inte...

haha sen hade jag tagit av mej bhn o grejjer x) helt sjukt, hhahaha höll på dö här när han sa det.
vaknade vid 5 oxå, av min magont =( inte nådigt för fem öre, uscha.
sen gick johans klocka fel på telefon så ja trodde klockan var halv .. så gick upp o skyndade mej ut o köket, men ah då såg ja på klockorna där att klockan bara var sju, så gick tillbaka o myste lite mer med älskii.
Men nu har vi svensska iaf, ja har nyss läst högt för sarha vad vi ska göra:)
vi ska typ göra muntliga tal eller nått =p så ska välja nån av de 10 vi har och välja på och börja :-)
sen var vpr idrott inställd, men sen kom dom NU o ba jomen ni har..
Men vi behövde ba kolla på eftersom dom sa det så sent, vi har typ kung fu =)

DAGEN

När vi slutade engelskan så gick jag, sarha och johanna och åt MKT kan jag lova, nuggets ffs :D:D
Sen tog ja o sarha kameran med oss o mötte upp johan i stan, for med han hem till sig och fick pepparkaksdeg av hans mormor o ett stativ av hans mamma, sen skjussade han oss hem till min pappa.

Ah sen när vi kom dit kom första problemet, va skulle vi kavla med.. för pappa har ju inget sånt där, ah så vi tog en cola flaska (y) toppen liksom, ah sen tog de 10min o hitta där kassetten skulle in, sen så hade vi ju glömt laddaren eller johan hade tage ut den o glömt sätta tillbaka, så hanfick åka tillbaka med den till oss..
O ja.. jag o sarha hittade INTE hålet till laddaren, helt omöjligt, vi satt i över en timme...
Så johan fick komma dit igen o hitta de åt oss x) hahah så han typ filmade o grejjer..
o mina pepparkakor va kung 8-) ska satsa på sånna nästa år!

Ah var klar vid tre, då åkte sarha hem och johan skjussade hem mej, bytte om o for direkt till stallet, red blixten, men han hade tappat en fram sko så han halkade hela tiden med de benet, hjärtant tog ett skutt varje gång han halkade, satt stel som en pinne på han. men han var värsta duktigt tog de huur lugnt som helst där det var halt o så :)
Sen kom johan, med ombyte thank god.  Så for vi till bergsåker, hämtade upp kim och madde och skjussade dom åt helvete förbi kovland, sen for vi på birsta johan köpte en tröja och surrade med några på hans nya jobb på birsta=)
sen for vi o mötte mamma på kina grejjset, köpte med oss mat hem och åt =D

ehm sen for vi hem till honom, va ute med shailoh ehm sen kom albin och vi skulle åka o ta kort i backen men va så jävla halt så det gick inte o gå där så fick vända, o albin höll på o sladda runt på parkeringen där de va blank is, ja håll seriöst på att skite på mej.

Ahsen for vi till johan igen och han gjorde mat låda tills imorrn, sen for vi upp på norra och tog kort och nu är vi här =) puhh ska sova nu så godnatt.

johan<3

SKOLAN

Jobbigt o vara på skolan igen =( sitter och har engelska, har fått nå papper o göra, aaaaaaaaaaaap drygt.
Men vi slutar ju halv 12 idag, skönt skönt. Men vi kanske ska filma våran grej när  vi ska baka idag, här på skolan isf.
Ska surra med Magnus.

men nu har vi raaast, skööönt..


FILM

Nuhar jag ätit och varit ute med sakko =) så nu ska jag kolla på boogeyman 3 och vänta på att älskingen ska komma :)

4 månader<3

SLUT PÅ HELGEN..

Efter jag skrev förra inlägget for ja till stallet.. Stog en skylt på alla dörrar att hästarna hade fått influensa då.. (när jag va där i onsdags var det bara mary loy som hade det) men nu hade typ alla fått de..
Men kaggson hade klarat sig iaf :-) bra det.

Tog en tur till stängselfabriken, kaggson va tokigt pigg, galopperade med han o han bara skenade iväg o ja fick inte stopp på honom på ett bra tag ;> tokhäst.
Sen for ja o pappa och körde, gick skitdåligt.. verkligen, vet inte va det var med mig idag, sen har jag en förmåga att köra på vänster sida av vägarna, ja förstår inte!!?
Aja sen for ja hem iaf, myste med älski, och nu har han farit.
Så håller på och lagar mat, sen ska jag läsa min vecko revyn och bara ta det lugnt =)
imorrn är det skola... vill inte =(

LÖRDAGKVÄLLEN..

Igår låg jag mest bara i sängen tills johan kom.. o jag följde med dum som jag var.
Åkte o lämnade av Danne och sen åkte vi till travet och hämtade upp johans pappa och hans 2 kompisar..
och en där typ björn eller vafan han hette, sat to höll om mej o surrade o stank sprit -,- fyfaan.
kan lova att de va skönt o bli av med han när vi skjussade hem han.
På hemvägen hämtade vi upp anton och skjussade han till oskar, sen till albin och dom svetsade bilen.

Sen hämtqde vi upp jon och david och skulle köpa öl, men han hade inget just då. Så vi åkte på sjukhuset för johan hade fått svetsblink eller vafan de hette... Jag, jon och david satt i bilen i en och en halv timme... Och dom där vettni.. deras jävla humor alltså om jag skulle varit med dom en hel dag skulle ja ha hamnat på psyk, jag lovar!!!

Ah sen gick vi in till akuten för de va jäävla kallt i bilen, satt o lekte på barnhörnan.
Efter nästan 2 timmar va dom klar. Då åkte v o fixade öl osådära.
Sen drog johan och isse in på fest och ja satt i bilen i 2 timmar....
skitroligt + att ja va ashungrig hade inte ätit nått, för johan hade lovat att vi skulle äta kycklingsallad.. men inte det.
ah vid 2 kom ja hem iaf och sov..
sämsta lördan eveer.. ja hade liksom tänkt att ligga och dricka cola och äta chips men det vart de ju inte.

WHAT TO DO

Jag har funderat ett tag på dehär med skolan... har funderat att hoppa av faktiskt, visst kan man byta linje men eftersom det enda jag kan tänka mej är nodrvik vilket är några mil härifrån och isf måste jag flytta dit osv..

Jag har älskat (okej älskat va ett starkt ord..) men förut gillade jag att gå i skolan, var nästan så att man inte ville gå hem, hade världens bästa klasskamrater.. vi vart värsta tajt det sista året.
Typ dom som hade ogillat varann i flera år började prata med varann osv.
Jag pratade väl med halva klassen iaf och vi var 50st så det var ganska många det.
Jag umgicks med ardi, rami, anders, gaaf, crippis...
Sen var väl jag känd som klassens ah javet inte, skrattarn, typ clown?:D
Flamsade på somfan, skrattade som ett tok varje dag, gick värsta lätt och plugga, hade kompisar som alltid hjälpte en och stöttade en, som kände mej och visste precis hur jag var. som jag kunde vara mig själv med.
När man slutade på skönsberg var det med en klump i magen.. men alla sa att "aah du kmr få så roligt i gymnasiet, många nya kompisar och blablabla," jojo bullshit säger jag

Kommit till nån jävla skit klass där ingen vågar säga nått, ingen pratar med varann.Umgås ju med sarha, maria och johanna.. absolut inget fel på dom. Vi surrar på och så men det är ju inte så att vi umgås på fritiden oså.
smått stelt sådär..

Ne nu ska jag sluta surra.


MOVIE

Nu har johan åkt, så är all aloone =(
så nu ska jag se denna^^


+ cola + hjärtan chips = kalasbra (y)

PIZZA

Tog bussen hem med sarha, och på bussen träffade jag ardi och liza=D surrade på med dom, haha så jävla roligt o höra på ardis blatte talk, saknar deeeet =( förut fick man ju lyssna på det everyy day.
men iaf, kom hem så hade ju såklart mamma låst dörren.. och ja brukar aldrig låsa min dörr för typ låset är fuckat, men ah mamma låser jämt åt mig.
Iaf de brukar ta 10 min o få upp min dörr men denna gång gick de inte.
Så ringde pappa och han for hit och försökte, men nääe.. Jag va så jävla förbannad hade fan blåsser på händerna för ja hade försökt få upp den där dörren
Så fick åka till mammas jobb och hämta hennes nyckel till hennes dörr...
men ja o pappa åkte o åt pizza på samma gång. Sen for jag hem och städade duktig som jag är :-)
sen duschade jag.
Ehm sen kom johan, satt här ett tag och sen for vi på willys och handlade sånna där chips hjärtan:D

Nu sitter vi o bowlar.. och johan ska på krogen ikväll..................jag får se va ja gör, kanske är med erik.. och krille ville att ja skulle med ut o supa ;P menmen


ser på denna nu  samtidigt :)))) sådär.. rätt så dålig.

MATTE

Åh har matte nu...
Så kom päran in och surrade med sarha och maria då ser han mig och säger att det gick asbra för mig på provet som vi hade för 1 månad sen =D
och hanba.. jo ja vet ju att du va nervös och så men det är det bästa provet du har gjort, jag baYEEJ=D

så fick jag 16poäng, och det var en poäng från vg, lite surt sådär menmen :)
sen sa han om jag fortsatte såhär skulle jag klara kursen galant ;-) känns bra kan ha lova.
men  nu ska jag ringa papi

LUNCH

Mja nu sitter jag o väntar på att päran ska komma :-) så vi kan börja ha matte..
Innan lunchen drog sarha och maria på subway eller nå, o då hade jag ingen o vara med. Så ringde johan så hanfick hämta mig :-) osså var Shailoh med i bilen oxå, vart lite..trångt.
Men vi for på donken, åt mej fet.
haha även at tjohan köpte en cheeseburgare åt shailoh =p

ah sen for vi hem till honom, gick på ica och han pratade med sin mamma. sen gick vi in till hans mormor och ja gosade med dixie :D:D ååh vajag har saknat henne, hon är så sööööööööööööööööt.
men nuuuu vill jag hem.

SVENSKA PROV.

Försov mej i morse, så fick ta den senare bussen :p men hann precis till lektionen.
Har svenska nu, och vi har typ prov.
Vi har ju läst en bok nu dom senaste veckorna så ska skriva en romananalys jättejobbigt..
Men är klar.. eller inte klar men har svarat på alla frågor nu, så ska väl bara renskriva lite och skriva lite längre svar.

Efter lunch har vi matte, får tillbaka matteproven då...>,< gruvar mej fan. Gick bajs på det provet.
men nu ska jag läsa lite mer för har typ 20 sidor kvar av min bok, men endå har jag gjort romananalysen, så lika bra och läsa ut den endååå:D

HÄLSAT PÅ ANTON

Efter vi ätit så tog vi det lugnt en stund
hahah maja stog o kräktes när hon såg mej o johan hahhaha så himla fult x) vi höll på o skratta ihjäl oss.
men ah iaf, sen for vi och hämtade upp can och tankade, sen droppade vi av han och for till anton i  tunadal.
Umgicks med honom, såg på tv osådära =) jätte kul fakiskt, va där i 3 timmar
sen vid 22.15 for vi.
Johan lämnade av mig och nu ligger jag i sängen med datan och nala=)
ska sussa så jag kmr upp imorrn,
goodnight.


YEEJ

Filmade oså, gick as bra ;-) maria och sarha va såå duktiga.

sen fick vi sluta, 2 timmar tidgare, alltså halv 2. Då kom johan och ablin och hämtade mig, for upp till johan och ja gick ut med shailoh och johan åkte med traktorn, sen när han var klar så åkte vi till skorten, och sen till gärde och johan svetsade på bilen.
Sen for albin hem till sig och vi hit.

Nu väntar vi bara på maaaaaaaaaaat...imorrn ska jag äta pizza, jag längtar -,- har tänkt på de heela dan ;-(


FILMAT:)

Sitter på skolan nu med brudarna :D:D
har just varit på lunch och ätit  gooomat!


vi har filmat båda avsnitten, eller ah en ska vi göra nu :) men iaf före lunch så var jag, maria progam ledare och sarha filmade :)) gick asbra och vi var bäääst.
Och magnus säger att vi ligger på vg nivå bara för att vi hade gjort värsta fint i studion och vi hade bäst såhär.. ne kmr inte på ordet men inga andra hade typ pysslat och haft tomteluvor som vi hade :)
värsta bra.
sen efter lunch ska maria och sarha va programledare och jag ska filma ;-) funnyyyy!
Sen i helgen ska vi hem till sarha och filma reportagen, typ baka pepparkakor =P hähä.

men ah nu ska jag vara social.

EN TUR TILL LAGGABERG

Ja johan och albin kom hit vid halv åtta, dom ville åka till laggaberg, men först skulle ja se dehär på fyran:D
om vetirnärerna som var i thailand och hjälpte hundar........ååh det vill ja oxå göra=( åka till ett land där hundar och djur är i behov av hjälp, tänk va roligt :'D
men det kan man ju alltid drömma vidare om alltså.. o få så bra betyg att man skulle kunna gå vetirnär linjen!
När det va slut så for vi iaf, va på gärde o sladda först som alltid -,-

Va där o ja vet inte äns va vi gjorde där, dom grejade med nå sladdar från nån annan bil ;s
Sen åkte albin åt ett annat håll o vi hemåt.. ah sen kör johan typ 100 på hulivägen ah vem möter vi då.. jo polisen, sen har ju inte johan nån reg plåt heller.. men dom vände inte vad vi såg iaf, så åkte in granloholmvägen sen ner vid kiosken och vägen som går till sjukhuset..
ah sen när vi åker där ja då kmr EN till.. paniken då iaf :||||
 men tog oss hem iaf, thAANK god.

Ah sen åkte han hem iaf. nu har jag tage fram kläder tills imorrn (vi ska filma våra jullovsmorgon imorrn) 2 olika avsnitt då.. på tiden säger ja haha.
men ah nu tänkte ja faktiskt sussa så ja kmr upp imorrn:D måste ju sminka mej o grejjer nu när vi ska filmaa liksom ;$


FIILM

Har precis sett film blackout hette den, handlade om 3 st som fastnade i en hiss o ja hela filmrn satt do i den hissen.. Va väl inte så hmla intressant 8- )

vääntar på att johan ska komma nuu ;D

LÅNGTUR

Kom hem runt halv 12, då va älski fortfarande här :) så åt oså , sen myste ja på lite med honom.
Åkte till stallet sedan, tog en långtur till huli med kaggson, galopperade och travade på träningsbanan med han, han va suuperduktig :-)
Sen hade mary lou.. en häst i stallet blivit sjuk stackarn, influensa. .troligen fått det från kungsnäs, så vi fick inte rida dit på en vecka.
Spånade o gjorde fint åt han iaf, sen kom pappa och hämtade mig.

Nu har jag ätit precis, så är mätt och belåten, försöker få tag i johan men det går mindre bra..
funderar på att ladda ner en film och se, men hittar ingen bra :o

MEN SHIT

Sitter på skolan.. slutar om 5min.
Fick nyss vårat nya schema ,FYFAN säger jag.. vi som haft så jävla bra schema med sovmorgon o grejjer.
Nee nu får vi gå varje dag från halv nio till 3 alla dagar utom måndagar då vi slutar 11, ÅÅÅH
sen så har vi natur kunskap och webdisagn som nytt.. suuuuuuuuck, nu ska jag gå o dö

SKOLAN

Igår så kom johan till mig vid åtta, då hade han fått i gång bilen.. som inte gått på 3 veckor . Så kommer  han och vill att vi åker och köper cola.. är lite tveksam först eftersom top model men ah jag följer med då eftersom de  borde ta typ 5min.
Så tog vi bilen då, när vi kommer ner för min backe så börjar den lägga av, fast vi får igång den igen.
Ah sen kommer vi till hemköp, går in och köper en cola.. sätter oss i bilen så näe så går den inte, ÅÅH JAG HATAR HANS BIL!!!!

Så vi fick ringa albin, han sa at han skulle komma om 20 min.. så satt där.. johan fick gå o köpa en plopp åt mig
så satt jag där med ploppen,  och colan sen rökte vi med..
Och tiden gick och han kom inte förns en halvtimme, då hade jag frusit fast!!!
iaf så fixade dom så vi kom hem igen.
Då kollade vi på drömkåken sen skulle jag sova men johan satt på datan o smattrade och hade teven på..
och ja som måste ha knäpptyst  när ja sover, iaf så gapade jag att han skulle sluta. och de gjorde han och ja somnade.
Sen vaknade jag vid halv  5, då satt han vid datan men ja va vaken i typ 5sek sen somnade jag om .

Klev upp kvart över sju, åt o så sen tog ja bussen till skolan=)

Nu sitter jag här med sarha och johanna och har engelskaaa bajs=( men har fortfarande gamla schemat  denna vecka så har bara engelska sen slutar jag.


MOVIETIME

Nu har jag ätit och duschat, skönt skönt =)
sen är ante här med liam och mysis, och jag har sååå tråkigt. Johan är och håller på med bilen.. läju ta ett x antal timmar till.

Men ska se denna nu tänkte jag

..hoppas den är bra.

=(

Nu har jag precis ätit oså, sov skitdåligt  i natt.. vaknade minst 10 gånger ;S
idag ska jag inte göra mkt iaf, kanske åka o träna med pappsen:)
imorrn är de ju skola igen.. tillbaka till rutinerna skola, stallet, sova, skola, stallet, sova.. ungefär så är det varje dag. känns bajs faktiskt, vill ha lov lite längre.
Men nu är det saltkråkan på tv, så det skajag kolla på ;D


såg på den igår.. jagvet jag är lite efter, haha men hade faktikst inte sett den ,den va väll sisådäää tyckte ja, då är armageddon mkt bättre ;-)

GOOD GOOD

Filmen va faktiskt ganska bra :-)
får 3 av 5 toasters av mig iaf ;-)

Nu ska jag nog se ännu en till, vilken det blir får jag se :) sen blir det sussa.

FILM


ska se denna nu=))

MÅNDAG

Sov till 12 idag, för då ringde pappa o väckte oss =( gaah.
så klev upp o åt o sådära. sen for jag till stallet, köpte nya ridstövlar.. så nu är jag 1000kr fattigare.
Men dom är varma och sköna iaf.
Ehm tog mallis iag och helene blixten, tog träningsbanan för helene skulle träna inför leif imorrn med mallis och ville ha han något lugn :-) så galopperade osådära med han =) riktigt roligt.

Sen när jag kom hem så va inte älsklingen kvar =( så ringde han och då hade han åkt o jobbat.
Så då gick jag ut med sakko, sen åt jag :)
nu sitter jag här, mätt och belåten och kollar på hells kitchen funderar på att ladda ner en film eller nått, har skittråkigt.


mina nya =)


johan och nala igår =) sööta..

FEARLESS


såg nyss denna med älskling, den va inte alls bra =)

MEN KALLLTTT

fy satan va kallt de är ute, va och red kaggson förut, red ut med wodca och hans ägare, haha vet inte va hon heter:)
men iaf red till ridskolan, o fyfan mina ben och tår, ba stack överallt o ja tortera sig själv vare ju iaf.

Sen for ja hem o va så jävla nedfrusen så stog i duschen i minst 20 min och hade på 43 grader på värmen, såå skönt sen såg va på the wackness med älski =) den va inte så värst bra..
Men nu bowlar vi och ska äta för vi döör av hunger.


GANDALF

http://www.hundrondellen.se/showdog.php?dog_ID=384


in o kika vettja:) har hittat vääärldens finaste hund där, gandalf :'D en sån sötnos, me villa ha=(
och jag som har en förkärlek till extremt stora hundar...


titt vilken vaaaaaaaacker hund ='D totally inlove.

LÖRDAG

Tjohoo, sitter i sängen nu och bowlar. Har ätit o sådära nu .
Ska dammsuga o grejer nu, sen klä på mig och åka till berit med pappa och äta tacos:):)

såg denna igår

..bland dom sämsta filmer ja har sett!!!! så ser den intee

BIO

Jag, mamma och johan åkte till ante förut va där ett tag och ja beställde ett par mjuksbyxor , ungefär likadana som vart snodda i carros stall i somras... so i'm happyyy!

Sen tog vi med oss ante och for på bion (daniel och anna stannade hemma)
så mötte vi upp 'ärtan där.
Såg på vi hade iaf tur med vädret igen den va ganska rolig fakitkst =) hähä.
Sen for vi hem, och nu kollar vi på sagan om konungens återkomst . typ mixat med att vi bowlar då och då..
jag äger ju johan som alltid ;-) hähä.

ne nu har jag inte så mkt mer och berätta.


FREDAG

Nu har jag tränat och vare på donken och ätit =) goootttt..
Nu bowlar jag med johan och gaaf, ska dra o duscha nu sen på bio =)

såg dessa två igår iaf, dom va jättedåliga..



=))

Nu är danne, isaac och albin här.. spelar wii.. tror dom utnyttjar oss?
vi såg oxå på parlamentet med, alltid lika braa =D
men nu ska jag fortsätta ägaaaa

HEJOHÅÅ

Va i stallet förut, donade på lite o sådära:)) sen for vi o hämtade anna och daniel, sen lämnade mamma av oss.
så nu har jag o johan bowlat sen halv 5 =D haha på wii alltså, i över 2 timmar.. jag kan lova att ja är grym på bowling, :-) typ de enda ja är bra på.
Vi åt emellan åt oxå, spagetti (egentligen potatis men ja äter inte de så special till mej) o köttbullar och sås=) gottt somfan.

Nu är johan och duschar, när han kmrtillbaka ska jag äga han lite meraa, sen ikväll blir de lugnt med film osådära =)
imorrn ska vi på bio btw!

bilder sen gårdagen :)))


HEJDÅ 2008, VÄLKOMMEN 2009

Mja gårdagen då... Började med att ja o pappa åkte till stallet klockan ett, mockade o fodrade. Sen vidare till gärde  där vi övninsgkörde, sen åkte vi bakom gärde där ja fick möte o grejjer :o scarryyy.
ehm sen for ja hem då hade redan micke, mamma och johan börjat dricka dom.. Men jag duschade o fixade mig oså,
sen åt vi potatisgratäng, fläskfilé och sås, osså en cider på de såklart ;-)

Sen kom isaac, gaaf och rasmus.. Gaaf gjorde andre genom att ramla i min hall hahah sen sa han"fan va haaalt de va här" hahah.
Vi satt o drack bara och spelade wii, jag ägde dom totalt på bowling iaf :))) vid halv 9 eller nått kom albin, skjussade oss till danne.. Va där resten av kvällen, va inge mkt folk där kanske 15pers eller nånting.
Sen hände de ett o annat, jag gick iaf med isaac och kling ner:) stod med tovlvslaget med dom,
o sen kom anna då oxå de gjorde bara saken ännu bättre, ja fick min nyårs puss av annyy med ;-)
Sen gick alla vi till max.. anna skulle ha en mugg till sitt vin o isaac skulle pissa o ja massa.

Sen gick ja o pratade med johan en snabbis, fast vi kom inte fram till så mkt.. Åkte med anna och isaac hem till danne ingen på efterfest, haha o fyfan  va ja skratta åt anna i bilen.. hon är så sköööön. Fan va jag har saknat henne :)
Ah när vi kom dit så vart de typ toa, dricka och röka.. Gjorde inte så mkt mer.
Va hemma vid 3 ungefär.

Nu är jag vaken, har precis pratat med anna i 15min, haha hon gick genom stan och såg ut som en hoe =D
staackarn. ne nu ska jag se på tv.

RSS 2.0