--


fiiilm

Tog mig faktiskt orken att städa idag, har tvättat 5 maskiner, diskat, dammsugit, moppat och dammtorkat.. Pjuh!
Nu ligger ja döende i sängen och ser på denna film :-)
"Johnny Worricker är en veteran inom MI5. När hans chef och bäste vän Benedict Baron plötsligt dör, lämnar han efter sig ett oförklarligt dokument som hotar hela organisationen. Samtidigt verkar ett till synes slumpartat mötet med hans attraktiva granne, aktivisten Nancy Pierpan, lite för bra för att vara sant. Johnny Worricker tvingas t.o.m. överge sin identitet för att gå till botten med sanningen."

vill ha

Från Nelly.
Hur söt?!

..

Menade att jag sov 12 timmar !!


Men nu får de vara nog!!

Somnade 9 igår var helt förstörd.. Sov åtta timmar. Slagen tjej?! Klev upp och skjutsade hem brorsan sen for ja till stallet.. Var jobbigt, extremt jobbigt med min feber och hosta och ryggont men genomförde ridturen iaf:-) for hem och skulle gå en promenad i fin vädret men Näe.. Fick vända mådde så sjukt dåligt :( så nu ligger ja i sängen och håller på att tvätta, så fåt något gjort iaf. Fusk på er som kan ta vara på fin vädret!:-(


denna människa

Alltså.. denna människa, are u fo reaaaaaaaaaaaal?!?!?!?!
kan ju omöljligt vara allstå, helt jäkla iq befriad och blåst.
Blir bara arg av att se henne på teve ja..

Mår så dåligt!!!!

Efter att varit hos Ante for ja till mamma och laddade ner en massa :-) sen hem och tog en tradd och la mig i sängen.. Alltså min rygg:-( de gör så ont!!! Har sett nya gg avsnittet och Carro kom nyss hem. Blir teve hela kvällen och ta de lugnt.


HISSS

På pastell färgade jeans, så jääkla snyggt... På smala personer, ja skulle personligen inte dra på mig ett par :)

sjuuuk

Gick de att somna inatt? näe.. svettades, frös, svettades, frös där i mellan hostade ja så mkt att ja var säker att revbenen skulle gå av. Dra määä.
Så blir inge ridning eller träning idag heller för ja är helt energilös, har börja satt sig på ryggen oxå.. Har så fruktansvärt ont :(
va in på nagelkliniken iaf och kortade av naglarna, dom har växt som satan.. och nu är jag hos ante med mysse, tänkte borsta tänderna på henne och klippa klorna sen fara hem till mamma och ladda ner nya avsnitten av serierna ja ser och kanske nå filmer sen hem och bädda ner mig :-)
men först ska ja ta och dricka upp mitt te :) haddooo

Säng läge

Legat i sängen precis hela dagen.. Så jävla underbart och inte göra
Något alls, sen att ja hållt på att hosta upp lungorna är väl mindre underbart.. Menmen nu ska ja och Carro åka och handla!


Helgen

Dåligt med update här men icke haft tid :-) lördags fick ja jobba över till 23 typ väääärldens roligaste kväll... Älskar att ja är så förvirrad och när det är förvirring mellan mig och kockarna :') haha den där jävla majskolven.. Efter jobbet vart de utgång först hos Tobbe sen jacks. På söndagen började jag 13 och jobba, gick skitbra hade lite folk jag fick en. 20a själv sen kom de ett hockey lag med men gick alla tiders :-) vart en massa förvirring då med hah "är de ägg i mjukglassen?" "vaaaert är spolen?" ja huva roliga människor ja jobbar med! Igår efter jobbet vart se utgång med Tommy och Patricia med träffade massa mer på stan oxå :-) idag har ja vart hos tandläkaren och ja är sjuuiiik!! Har världens hosta :-( men tänkte försöka ta mig ut och springa iaf.


-


-


Wihooo

Igår vare full rulle iaf, draaaa mig va folk! Jag hade hand om dörren och vippen för första gången vilket gick kanon :-) höll koll på bokningar och vippen och hann med allt :-) vi var full bokade 6-21 typ sen började de lugna ner Sig :-) fick schema för mars med, fått masa mer timmar wohoo:-) efter jobb vart de vin och drinkar med kollegorna på jobbet och sen på jacks :-)


--


Jobb!

Tog mig en tur upp på södra förut :) härligt värre! Sen vart de duscha och städa lite hemma och nu Sitter ja på jobbet börjar om en timme så blir att känna lugnet innan man kliver på, fullbokat och löning ;)


<3


--


Fredaaaag

Woho fredag nu igen :-) precis betalt alla räkningar och ska bege mig ut på en promenad nu. Sen blire hem och duscha sen skulle ja och Carro på affären och bolaget tror ja? Kl 17 är de jobb till 21 sen kanske de blir utgång. :-)


Hemma

Kommit hem efter en lugn kväll på jobbet :-) gått alla tiders fick komma i h jobba imorgon med lönings helg= kommer vara kaoooos! Eller ja full fart iaf!!! Hepp Hepp! Gick till stads sen och väntade på Carro och nu är vi hemma och ska sussa :) natti!


Jobb snart :)

Igår vart de utgång satt på jobbet först med några och drack sen gick ja upp till Tobbe och sen vart de jacks och mötte upp Carro :-) vart på pickalurven som satan ja! Haha kult... Idag har vi gått en lång promenad i det fina vädret och nu ska ja börja sminka mig och vandra ner till jobbet :)


-


hehehe


Vin

<3


Älskling <3

For på gymet när jag vaknade sen vart de stallet. Red aegir idag barbacka, guuud va mysigt och som ja saknat de!!! Vart massa galopp bus vilket aegir älskade:') Lill hjärtat! Sen har ja varit på stan och lämnat ut cv och shoppat! Skor, en tröja och en bh :-) nu ska ja hoppa in i duschen sen dricka viiiin!


--


Intervaller

Hårdkörning!!


--


Ryggen..

Min ryggggg.... Ja har haft så sjukt ont sen senaste veckan och idag är det dödligt.. Tagit en tradolan och lagt mig i soffan är nästan gråt färdig så illa äre... Varit på birsta och Ikea och inhandlat lite med :-) nu blir de te och top model


mmhm


Fin väder!!

Synd bara att de blåser.. Skulle ner på jobb men som vanligt är de yra så var en annan som skulle ha de passet för hon behövde mer timmar.. Ujuj ska endå ner en sväng och kika läget :) men nu ska ja se klart californiacation ja!! Wey


--


<3


hajjhajj

Är hemma hos mamma nu sen ska ja åka och tränaaaa litt. Efter det blire birsta och ikea och handlade en massa hem :-)

gg


Måndagen

När jag vaknade vart de gymmet hade dock en dööödlig träningsvärk sen gårdagen men kämpade på! Sen vart de stallet och red igenom katla på banan, gick sådär i början hon var stel och ville inte alls som jag ville men på slutet gick hon riktigt bra :-) aegir har ju hagen brevid och han sprang där och visade upp sig, lillhjärtat måste rida han nå Snart, saknar att sitta på min lilla springare. När jag kom hem körde ja och Carro en storstädning, helveteeee va de såg ut här!! Möblerade även om i badrummet så nu är de fint här igen... Men ge de två dagar till så ser de helvete ut igen ;)


--


-


Mihi<3

Sett nya californiacation avsnittet och håller på och se förr förra veckans gg avsnitt sen har ja förra veckans kvar :D ihhhh så bra!!!


--


söndag!

varit på gymmet och tränade som aldrig förr! såå härligt!
sen for ja till stallet och red en sväng på katla, superduperpigg. Men nöjd med damen endå fast hon ville helst göra som hon själv ville.

Nu är ja hos ante och hållr på och ladda ner massa nya avsnitt av serierna jag följer och filmer :-)
imorgon står samma saker på scheeema
sen blire hem och dö i soffan till dessa :-)

-


Söndag

Sämst kväll igår åh va förbannad och less ja var! Önska ja hade stannat kvar och jobbat istället... Och idag missade jag jobb oxå.. Åh ännu mer less! Så nu ska jag åka och träna och rida


Hemma

Avverkat ännu en lugn kväll på jobbet :-) skönt! Hemma nu och ska sussa. Imorgon blire spa, jobb och sen festa för ja har fyllt år ;)


Fredag och fin väder!!

Sovit ut, gått en promenad i fin vädret och nu blire jobb och duscha sen jobb till 23 ikväll :-) wohooo


20 år!!!

Så var man 20 då :-) fick present och fika på hundagiset! Tackar! :-) sen for ja på bolaget och handlade mmhm ;-) sen hem och fixade mig och monterade ihop halva badrums skåpet. Efter de vart de jobb igen 17-21 varit dödslugntttt.. När ja sluta kom Carro och vi drack ett glas vin;-) nu ligger vi i sängen för ja är döööödstrött!!


Vin;€

Tror ni man slipper undan vin? Icke!!


Disken..


Kalas!

Så nu har släkten varit här :-) fått en massa presenter och mulat i dom massa smörgås tårta och bakelser!! :-) min disk har nog aldrig varit såhär stor.. Eheh menmen nu ska jag ner på Carlos jobb :-)


Onsdag!!

Ja igår vart de lite party.. Efter Oscar vart de jacks och drack ett antal drinkar och shot :-) träffade faktiskt ganska många som var ute en tisdag liksom.. Idag så klev ja upp 10.30 har städat och varit ute och sprungit :-) ikväll kommer släkten så var ju tvungen att röja undan.. Tänkte åka och träna en sväng oxå


Alla hjärtans dag!

Carro här! Gästbloggning på ge Har ju som sagt ingen blogg men kanske dags att skaffa en för att skriva av sig lite!:) Är ju alla hjärtans dag idag så jag och natts bokade ett bord Oscar för att fira på något sätt, lite överskattat med fet menmen... Har precis fått in en fördrink och beställt mat!;) Kryper tydligen i natts ben när hon får i sig sprit men hoppas att hon sitter hela kvällen ;) skämt och sidor!! Nu ska jag vara social och prata lite med damen! Blir väl en LITEN drink kväll! Som sagt är ju bara tisdag, och helgen närmar sig för att fira inte bara en som fyller 20 blir två nyblivna 20åringar!;) Ha det bra och glad alla hjärtans dag!;) /caroline

Oscar

Drinkar och mat på Oscar ;)


Tisdag

Vaknade nyss ja..sovit sen 12 varit helt
Slut hela dagen så när jag la mig i soffan så slocknade ja. Men nu tänkte jag dra mig ut på en promenad och sen duscha :-) en annan sak som jag irriterar mig på idag är alla
Hjärtans dag och allaaaaaa på fb måste skriva om hur ensamma dom är och allt är bajs å bla bla.. -.- fucktards


Tröttt

Helt slut är ja :(,ligger i sängen och sett tv hela kvällen dricker vin å ;) götttt! Å jobbet kunde inte var utan mig långt bli jobb både torsdag och fredag igen :-) wey! Å imorgon är det alla hjärtans dag.. Ja o Carro funderar på att vara romantiska ihop o göra nå:) annars står de träning och rida på schema. 3 dagar kvar till ja blir 20 mä;)


Naglar

Gjort naglar nu :-) skönt! Sen har jag tränat, dammsugit, diskat, bytt säng kläder och tvättat :-) hurtigt!! Sen for jag till stallet och red en längre tur på katla. Vart en hårdkörning idag, jobbade henne på volt och flytta för skänklarna. Gjorde lite tölt arbeten oxå som var superfin!!! Sen tog vi en race galopp oxå :-) ska gå ner och hämta 3e maskinen nu dem är det två kvar ;) funderar på att åka hem till mamma oxå och snika internet :-)


Hemma :-)

Har varit huuur lugnt som helst på jobbet idag. Ganska skönt endå. Hade stängning med Patricia oxå lärde mig kassan och allt, menguuuud va mkt och lära sig.. Stog i 1,5 timme med kassan ja :p räknade om 100 gånger typ.. Allt måste ju stämma liksom. Tur Patricia hade ett sånt tålamod med mig :-) men 2 gånger till så så ska det nog sitta. Sen gick ja hem med henne oxå, vi kom fram till förut att hon bor ett hus nedanför mig ;-) haha azummmm!! Näe nu blir de sussa, ledig imorgon men har tid och göra naglarna 8.45.. Kuul


Yeye

Var ute på en prommis med Erik och Wilma i fin vädret :-) solbrillorna åkte på mä ;) sen for jag och handlade.. Hade inte äns mjölk.. Alltså jag<3mjölk... Dog imorse när de inte fanns :-( den har jag städat och diskat..dra mig hur det såg ut här hemma... Och nu har jag klätt på mig och sminkat mig lite, kör på gårdagens frippe lite ruffsigt oså menmen de får bli så nu;) ska snart hå neråt jobbet :-)


Gårdagen

Gick kanoners på jobbet igår! Jobbade med de bästa tjejerna så! Fick reda på en positiv sak oxå :-) vart väldigt glad. Efter jobbet satte ja mig med de andra som slutat och drack vin och shot, hänki fyllde ju år igår så vi satt och firade han :-) åkte sen hem med Anton och Carro hem till mig och drack vin innan vi drog på stan igen. På stan hookade jag upp med kollegorna igen.. Drog på två efterfester och var hemma vid 5:-) nu ska jag ut på en prommis sen blir de jobb ikväll igen :-)


:-)


Mysse <3

Min älskling !! Som jag älskar denna hund


God morgon :-)

Vaknade för en timme sen och ska dra nig ett tag till sen tänkte ja åka på stan och handla något om jag hittar något sen måste ja handla mjölk oxå :p sen tänkte ja åka till Ante och gå en prommis med mysse innan jag börjar kl 17 :-)


Vin<3

Ännu ett pass avklarat med världens bästa människor!!:-) sjukt va dom är underbara! Varit ganska lugnt ikväll fast vi haft fullbokat. Hemma nu och dragit i mig 2 glas vin varit såå jäkla sugen hela kvällen!! Haha ska dra mig neråt stan nu :-)


Jobb

Påväg mot jobbet :)


.-


God morgon!!

Sovit skit dåligt inatt :( kunde först inte somna alls igår kväll. Tror de var för att ja sov ensam :-( sen har ja blivit tok förkyld så har snytit mig 100 gånger. Jaja. Har funderingar på att göra min blogg lösenordsskydad faktiskt, tråkigt men sant.. Kommer iaf vara jävligt försiktig med vad jag skriver ut kommer inte vara lika frispråkig eller hur jag ska säga som förut :-)


wihoo

Kopplade in iphonen till datan, sköönt!!
Varit så jäkla lite folk idag, ba lulla runt vi, men runt 8 så bestämde vi oss för att storstäda
alla lådor, hyllor, vinflaskor ja rubbet fiiint vart det, och välbehövligt var det!
Tänkte ta och gö mig lite te och invänta carro, eller ja ja lär nog sova när den fullisen kommer men endå ;)
Näääe te vare va!

Soffläge

Och nyaste californiacation avsnittet weey


Jobb!!

Hohoho jobbatcden 12 :-) första gången ja jobbade lunch på en vardag, men gick så smidigt så ;) det är döööö lugnt här nu med så sitter ner och vilar ja :-) annars så har det varit massa bus som vanligt med kollegorna, inte friska på en fläck :-) jobbar fram till nio sen blire hem och dö i soffan.. Carro ska ut hon så blir lonleeyy:-( imorgon äre fredag likamed jobbhelg och party såklart;) eller Carro sa att vi skulle ha hemmahelg.. Meeeen får se hur de går ;)


Kult

Ehheh


Fin väder

Fin väder ute!! Love it :')


Soff läge

Ligger hemma i soffan i morgon rocken och kollar på top model :-) sååå Skönt!! Vart som sagt gymet förut Sen till katla och red igenom henne på banan :-)


Tisdag

Jobbat 9-12 fick gå tre promenader, föna klart hunden på salongen och utfodra och gå kiss turer med valparna :-) sen var ja och Carro och kolla på en lgh, en trea. Skitfin dock var de mkt folk som kollade på den :/ efter de vart de solning i 20min. Underbaaart!! Ska snart iväg och träna och rida :-)


Måndag!

Efter gymet vart de stallet och rida en kortis på katla :-) hon var dock super duktig!! Lyssnade och taktade inget utan bara gick :-) sen vart de stan med Carro och delade ut massa cv:en, fick tillochmed ett provjobb! Woho. Sen for vi och handlade och nu har vi precis ätit middag. Blir soffläge nu!


Intervaller ;)

Bränna litt!


Måndag

Måndag och jag är ledig! Såå skönt! Ska ner på stan snart och dela ut cv;en sen blire träna och rida :-) så så ser dagens planer ut!


Jacks

Varit på jacks och druckit shottar och drinkar.. Åt även .. Alltså aldrig varit så mätt i hela mitt liv, fortfarande palt koma 5 timmar Senare-.- mår så dåligt!! VAr hos strömmen sen och kollade på bowl grejen. Nu blire sova :-) natti! Haha Sista bilden är på Carros fina kork ;) smart!!


Söndag!

Sov till halv ett imorse. Sen vArt de gym och stallet :-) frös halvt ihjäl.. Fyfan. Höll på att ramla Av oxå 3 gånger!! HAha men höll mig kvar :-) nu ska jag hem och mysa ner mig i soffan


Seriöst ??

-28??? Driver nån med mig??????? Borde ju vara förbjudet att vistas ute!!!!


Lördag

Underbar jobb kväll med tjejerna!! :-) äääälskar dom!! Så Sjukt kul och jobba där :-) är hos Tobbe nu på förfest nu och väntar på cääärrrro


Stan

Vi har varit på stan, varit på bolaget och jag handlade massa jobb kläder :-) ligger hemma nu och ser på en film 50.50 ska gå ner på jobbet om en timme :-) ikväll blire litt dricka och jag ska ta igen gårdagen ;-)


Lördag!

Haha ja igår gick ja till Tobbe... Vid halv elva var jag dyng så skulle lägga mig och vila.. Vaknade 02!!!! Ingen i lgh heller. Hittade inte telefon fast den låg på nattduksbordet när ja somnade.. Hittade den under sängen, långt in.. 10 sms och missade Samtal från Carro. Hahaha jösses. Människan trodde ja hade försvunnit eller nå. Menmen vi mötte varandra och hem och sov :-) var less som fan eftersom jag ville på krogen och var skitless att ja sovit så länge.. Aja. Lördag idag blir jobb 17-21.30 sen får vi se :-)


Lgh ;)

Glömt och visa bilder på lgh:-) men blir nog som sagt flytt snart igen men endå här har ni litt bilder :-)


Frågestund ?

Testar och ha en frågestund :-) eller à beror väl på om de kommer in några frågor.. Har ju ganska många läsare.. Skulle vara roligt och veta vilka ni är oxå :-)


Vin !!

Andra inlägget kom upp alldeles för sent :p se hunnit tvätta 4 maskiner, duscha och fixa mig :-) nu sitter ja med ett vin glas. Carro jobbar, vääääldigt tomt!! :-(


hehe


Feedaaag idag :d

Gått en promenad på förmiddagen med dessa jag sitter inne hos nu:-) gick kanon braaa. Slutar 14 då blir de hem och tvätta lite sen får ja se.. Sugen på vin ja ;)


--


--


GG<3

Blir så irreterand att de inte går att se filerna jag Her in på usb minnet till tven?!?! Fattar inte varför inte filerna går att öppna i teven... :-( sadface*


Hos mamma

Bra och vara hos mamma, packa på mig det ena och det Andra ;-) hehe


snabbt inlägg

Jobbade 9-14, fått nya scheman nu kommer vara ledig två dagar och jobba 3 timmar tis,ons, fre
så ska leta nå mer jobb nu :):))
sen vart det intervaller på bandet och roddmaskinen, wonderful!

Sen vart det stallet och red katla, kallt som satan!!! hade snön som blåste emot mig och snöade så mkt
att ja inte såg något alls... :( inge kul alls!!

for hem och har sett nya californacation och nya gossip avsnitten, weey =D
ska åka och handla nu och en sväng hem till mammsen, fredag imorgon! yeej

snabbt inlägg

Jobbade 9-14, fått nya scheman nu kommer vara ledig två dagar och jobba 3 timmar tis,ons, fre
så ska leta nå mer jobb nu :):))
sen vart det intervaller på bandet och roddmaskinen, wonderful!

Sen vart det stallet och red katla, kallt som satan!!! hade snön som blåste emot mig och snöade så mkt
att ja inte såg något alls... :( inge kul alls!!

for hem och har sett nya californacation och nya gossip avsnitten, weey =D
ska åka och handla nu och en sväng hem till mammsen, fredag imorgon! yeej

--


--


Myser

Jobbat sen 9 och nu äre mys stund :-) sitter hos min andra favvo Sigge :-) slutar 14 så blire träna, rida, träffa Pappsenn och handla :-)


Onsdag!!

Jobbat idag 9-14.. Hade skit ont i ryggen så var tungt och jobba.. Frysit har jag gjort oxå, hela jäkla dagen... Går med tjock jacka på inne hela dagarna, kul.. Efter jobb vart de träna och rida katla, ännu mer köldskador!!! Dra mig.. Men gick bra iaf, damen var pigg :-) efter de vArt de tacos med Carro och Anton och nu ligger vi och ser tv :-) blir sussa snart så godnatt!


--


RSS 2.0