ask yourself will this matter a year from now?

Helgen som var jobbade ja, tråkade på.. Gjorde inget alls.. Fruktansvärt tråkigt.
I söndags var jag, ida, pau och vilma ute i stallet och red ut, super mysgt :)
På kvällen var ja med linnsan på hennes jobb sen var vi på jacks.
 
I veckan så har jag tränat varenda dag, sett alla nya avsnitt av alla serier ja följer, red med ida och vilma i tisdags.
Är så kul å rida ut med andra för Aegir bli såååå piggg.
Sett "End of the watch" som var typ bästa filmen på läääänge!!!
 
Hm och idag har jag tränat, packat ner det mesta här hemma och städat, tvättat sen jobbat. Nu ligger ja å ser på "the orphange" fast borde egentligen ligga å sova då ja ska upp tidigt imorgon och börja flytta allt ja äger. Höva,

Where's my happy ending?

Long time, no see..
Appen på telefonen har icke funkat så har varit lite klent med inlägg. Men veckan så har jag tränat varenda dag, ridit tre dagar på min bäbis, som har gått ovanligt fint. Fin ren trav och tölt med fina steg :) lill hjärtat mitt. Jobbat har ja gjort oxå, varit på jacks och umgåtts med trevliga folk. Igår träffade ja på massa killar från hela sverige som var på kurs här. Typ astrevliga med såndär härlig dialekt.
Jorå men sattteeeee... Nu ska jag se på "safe", duscha och sova. Imorgon blire träning sen jobb.

I cant lie to myself anymore

Ställde klockan på 10... ne sov till halv två ist... Jaaa, halva dagen borta.
Drog ner på gymmet, mage och rygg idag + lite cardio.
Åkte upp och hälsade på hunddagiiset en sväng sen for ja till stallet.
Red ut på pluttis barbacka i mörkret. 
 
For hem till mamma en sväng sen till mysse och klippte klor och borsta tänderna.
Sen hem och packade, packat o paaaaaaaackat... Hatar å packa, o flytta.. Bläeh.
Vart en långprommis sen med Patricia.
 
Nu ligger ja å kollar på nya Greys och håller på å köper lite kläder :)
 
 

--


--


Jobbhelg!

Jaha,så har ännu en helg gått.. I fredags var ja på stan en sväng, jobbade sen ut en sväng. I lördags vart de träning, jobb, sen en liten utgång då sammi var i stan! wey Idag har ja tränat, jobbat å var ner på jacks en sväng sen hem. Har sett två filmer med "green zone" som var svinbra. Sen "paranormal activity", som var.. ja lika dålig som resten av dom Imorgon äre måndag och har jätttee mycket som ska göras. Rida, träna, handla, klippa klorna på mysse, packa typ hela lägenheten och helst skulle ja få börja köpa julklappar med så man blir klar med den skiten.. meeeen tror inte tiden räcker till till de, tyvär..
 
 

torsdag!

Börjat flytta lite grejer idag, och det tog heeeeela dagen... Bära ner alla tunga grejer till släpet, packa i dom, fara till lilla långsjön, packade av allt sen till bauhaus och lämnade släpet.
Sen har jag varit hos mamma ikväll, håller just nu på att färga håret. 
Sen blire stan ikväll :-)
 

Good girls love bad guys.

Igår så vart de ett benpass på förmiddagen, följt av cardio. Stängde på jobbet precis som i måndags. Gick med henk hem och fick en film å se och nya gg som jag Såg inatt :-) Imorse var jag lika trött som alltid, förstår inte vad som är fel.. Kan verkligen sova i eviiiiigheter om jag inte tvingar mig ur sängen, skitjobbigt.. Sen har jag drömt samma dröm nu i 5 nätter i rad.. Att ja jobbar på hunddagiset.. Very strangeeee. Vart ett rygg/mag pass i dag sen lite cardio. Ska duscha nu sen jobba. Ikväll blire viiiiiin, åh va ja längtar. Är ledig imorgon å har så sjukt mkt å göra då jag ska börja flytta lite grejer smått. Har sån sjuk ångest när jag kollar på denna bild.. Så långt hår :-( kommer ta evigheter å få så igen...


Pain is what change people.

Jahapp. Igår tränade jag, sen jobbade några timmar. Var och hälsade på Andreas å drack ett glas vin. Sov borta den natten oxå. Idag har jag tränat, kollat på "the chernobyl diaries" å haft stängning på jobbet. Nu ska jag kolla på "Ted" å sen sova =)))


Johan Falk!

Legat hemma ikväll å sett dom två nya Falk filmerna, fy saaaatan va bra dom var! Kodnamn Lisa är den bästa film jag sett på väldigt länge!!! Nu ska jag se "chained" sen sova :-)


lördag

Vart ett  benpass imorse, plus lite konditionsträning!
Sen for jag till stallet och red ut i mörkret :) myspys!
 
Sen for ja på birsta en sväng, sen till Daneil och Sara och hälsade på och nu är jag hos mamma.
Ska till Ante och Therese sen oxå när jag endå är i svängen å hälsa på hela släkten. 
Ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra, något lär ja ju hitta på :)

fredag!

 
määääh såndär sjuk hund abstinens idag igen, sådär jäätttemkt!!! :(
ska jobba ikväll, sen ska jag vara hundvakt :-) awh :')
Imorgon är ja ledig, så jävla skönt!! Har dock miljontals saker och göra, så så "ledig" blir ja väl inte.. Men men
dags och platta håret innan man ska fara ner!

Gå tillbaka till skolan?

Börjat fundera om jag ska ta upp studierna igen, fortsätta på mina hund planer. Har ju bara läst två kurser men om ja börjar plugga är det på heltid isf och då ska jag satsa allt med. Dock blir de ju flytt då med då det inte finns nå djur kurser här i Sundsvall. Åh de känns så jobbigt å ta tag i detta, men är 21 år snart och skolan är mellan 3-5 år så tar ju sin tid innan man är färdig utbildad.. Så är på tiden att man börjar ta tag i detta...


Onsdag!

Varit på gymmet och tränat mage/rygg sen körde jag 40 mins cardio. Gick hem
I blåsten, uppför alla backar... Var ju inte alls jobbigt nejnej! Har hunnit se nyaste Gossip girl och såg ju nya Falk igår, hur bra var inte den?! Skitaaaaabra!! Ska se taken 2 nu, duscha sen vandra ner på jobbet.


--

Jobbat, varit hos mamma en sväng, varit på jacks en sväng å nu ska jag se nya Falk filmen woop woop!


:-(

Riktigt tungt och jobba igår, fattar
Inte hur ja kunde ha så ont i magen/kramper.. Jag har aaaaldrig ont i magen men jodå de kunde jag ha. For hem sen och sov, i tolv timmar igen. Endå är jag så jävla trött när jag vaknar, kan sova hur länge som helst... Tar evigheter att komma ur sängen. Men till slut kom jag upp och for på gymmet och körde ett ben pass, gick tungt, men gick iaf. For på stan och shoppade lite. Nu ska jag duscha å försöka få i mig något att äta... Vilket inte kommer gå, allt jag äter växer typ i munnen på mig, uäääee.


--

 

Måndag

Helvetes helg. Höva. Igår mådde man piss kramper i magen, mådde illa nå jävulskt. Har sovit tolv timmar inatt å är fortfarande trött :(


ny tattoo

Jätte sugen på att göra en/flera nya tatueringar.
Något liknande sånt här på ryggen och sen vill jag göra något på underarmen/ handleden.. hmm

Film'

Ligger och kollar på Johan Falk - patrioterna.. Asbra! Pappa ringde å väckte mig halv elva så fick kliva upp och gå ner och öppna är han å bära upp bord och stolar från källaren. Ska se klart denna sen åka till Ante å mysse den blir de jobb...


sakko hjärtat.

SOM jag saknar dig älskipälski, mammas hjärta.
 

torsdags kvällen

 
 
i ca 15 min, hämtade catts å for till stallet. Var typ tok mörkt när vi kom dit så korten vart ju inte så bra :( mähäää... Men vart några iaf, sen får vi ta det en annan dag och ta mer fina kort när det är ljust :) Sen skulle ja åka och träna thai boxnning men fick jobba ist så vart jobb i ca 3 timmar. Nu är jag hos mammsen och kollar på nya soa avsnittet! Laddat ner lite annat oxå så nu blire serier/film tittande :D wie. 
saknar min bäbis<3

--


Träningsvärken från helvetet..

My leeeeegs huurt sooo bad!! Insida, utsida, fram å bak.. Överallt. Var hemskt att kliva ut sängen imorse. Men ur den kom jag iaf. Tränade axlar/bröst/armar idag. Sen lite cardio efter de. Varit och handlat på dollarstore sen varit hos tandläkaren. Stressat som ett arsle. Nu ska jag hämta Catts å åka ut till stallet men måste vara i stan igen kl 18.00 för då börjar träningen.. Alltid lika roligt å vara ledig!!


Fel att vara lite glad?!

Alltså folk som aldrig är glada, allt är bara negativt å negativt. Vad i helvete är de för fel på dessa? Ikväll rann bägaren över så måste fan skriva av mig utan att nämna namn. Men ibland vill man faktiskt höra något jävla positivt, en grej bara? En liten jävla grej. Men nej inte de.. Är så jävla energi tagande så det finns inte. Jag är
Mycket för positiv förstärkning "både på hundar och människor" så att säga. Bättre att puscha på det bra man gör istället för att gnälla på allt dåligt. Men sen finns de ju som som tammefan bara gnäller och sånna tycker jag ska ta och gå en jävla kurs eller något hur man behandlar människor. Måste haft en jävla dålig uppväxt eller vara helt vrickad i huvudet. Ibland så saknar jag mitt gamla jobb såååå himla mycket. Vara omkring positiva människor hela tiden och då menar jag hela tiden oxå!! Få massa beröm och komplimanger för att man gör någonting bra för en gångs skull. Nej som sagt less på att gå runt och måste ha ögon i nacken ooooom man nu skulle göra nå fel, för då rasar helvetet sönder.


--


Onsdag!

Vart en sväng på stan ikväll, dock as tråkigt.. Vart är alla roliga folk?! :-( ska sussa nu, är ledig imorgon och har så sjukt mkt och göra.. Träna, tandläkaren, rida (Catts ska med och ta kort!!) ska på dollar store, hem till mamma, hem till Ante å sen träna thai boxning.. Huva. Önskar att det fanns mer timmar på dygnet så man hann med allt som ska göras utan att stressa för en gångs skull.


RSS 2.0