beauty


--


--


Träna!

Varit upp på södra och nu är de kondition på gymmet!!! Pepp!!


--


Fredag!!

Promenad till södra, sen gym, handla och sen stallet :) fyllde ca 25st höpåsar och smörjde in en massa träns och sadeln så nu är dom som ny! Rengjorde sadel gjorden och ben skydden Som hade massa lera på sig så nu äre fint!! :) duscha och fixa nu innan jobb 17-23 :-)


inspo


Sängen<3

Sådär då ligger man i sängen igen :-) gått kanon på jobbet! Ganska mkt folk men var flutit på bra endå. Imorgon ska ja försöka ta mig upp tidigt då de ska hinnas med att tränas och uträtta ärenden innan jobbet Hoppningsvis hinna rida oxå, meeeen tveksamt om de hinns med.. Jaja natti :)


eheheh


the music never stopped

Sådär då var veckans serier sedda, nu ska jag se denna film innan jobb!:)
Sägs att den ska vara bra.

serier!

Avsnitt 511!
Avsnitt 18 på sista säsongen, wehooo spännande!!

Torsdag!

Tog mig en springtur till gymmet här har jag kört cardio och nu cyklar ja :-) blir till att springa hem efter detta. Haha å ja å mamma skulle på birsta idag som vi ska ha gjort i 3 veckor, dock har jag alltid fått hoppat in och jobbat.. Å va vart se idag?! Hah jo jobb, så Inge birsta idag heller ;-)


Ont!!

Vilken kväll på jobbet.. Fullsatt och röj.. Har såååå ont i fötterna och benen. Men ligger äntligen i sängen:-) dock måste ja ställa klockan för ja måste ringa ungdoms mottagningen och dom har endast telefon tid mellan 8-10 vilken jävla tid... Dööh


dont think, just do!


Nya!

Dessa köpte ja :) 99kr på skokanonen! Ska tillbaka och köpa ett par vita oxå, fanns inga 36:or idag så... Nu blire dusch och jobb :-)


--


---


onsdag!

Tjolahopp, är så jävla trött på mornarna nu.. ni anar intee!!! pappa ringde då det var snack på gymmet igen att ja var "utmärglad och såg ut som ett lik" (tack btw?!) Nathaliiiiiiiiiiiiiiiiie äter duuuuuuu??
Jaaa pappa! Bästa med att inte bo hemma, dom har noll koll på mina mat intag =) eheheh
Aja iaf
vart en tur upp till södra sen gymmet och körde axlar/armar och cardio. Wiee
Sen  vart det dollarstore, ica maxi och skokanonen... Köpte ett par skor mä =) weho.

Är hemma hos mamma nu och håller på och drar ner veckans serier, och ska även uppdatera telefon..
Jobbet ringde och.... jaaa ska jobba ikväll ;) mähähä! Kuligt.
näe har bråttom ja!

i stopped care for a long time ago


Tisdag

I vanlig ordning har ja sprungit upp till södra, kört ett ben pass på gymmet och ridit ut med katla och kört intervaller mellan skritt och tölt... Som gick ganska bra, lite speedad bara men annars så. Haft så jäkla ont i huvudet bara och varit jätte seg :-( menmen! Ska duscha nu sen ner och äntligen få jobba litt! :d wey, är ju match oxå så lär ju bli lite folk :-)


no sir


Middag?

Sett till avsnitt 17 nu på greys och nu är de halv åtta hos mig. Sen äre bara invänta bb :-) har dammsugit och dammtorkat, funderar på att byta Säng kläder med?! Hmm... Men men ska dricka i mig min middag.. Eller ja dagens enda måltid ;-)


spännandeee

Ååhåhåhå ligger ett antal avsnitt före andra som följer de på teven..
om ni inte vill veta va som komma skall så sluta läs nuuuuuu.
Men mike döööööööööör :( whyyyy liksom? så jäkla sorligt!! huhu
Men nu blire greys iaf, ligger bra många veckor fram där å.. där har de dock inte hänt så mkt.

Sen tänkte ja ta och städa litt och duscha :)

mjaoo


--


Måndag!


--


heheh


<3


Hemma!

Hemma efter en fullspäckad kväll på jobbet, hade en rush då ja började 3 och dom gick ca 6 då kom nästa rush så hann aldrig slappna av.. Fullbokat hela kvällen och mina fötter är döda!!! Är hemma nu och grann helvete har fest... Hoppas verkligen han stänger sv snart!!!


<3


snygggga

Älskar till döden och vill ha!!!

Ångest dag

Feeeeeet...... Så äckligt jävla tjock


Så var dagen över!

Löning och hela Sundsvall var på bl som alltid ;-) meeeen bäst som
Vi är så gick de alla tiders :-) när jag kom hem så vart de ett dhw avsnitt och nu blire sussa :-) imorgon äre träning som gäller sen jobb 15-22 :-) woop!!


...


Fredag!!

En timmes promenad imorse och nu är de cardio på gymme som gäller :-) efter detta så ska ha tull bror så mysse ska få sin veckliga pedikyr;)


work for it!


eheh


--


inspo


work out

Vart en långpromenad idag, upp på södra sen in i skogen och lullade runt där.
Ner på gymmet och körde 1 timmes cardo, svettiigt!

Nu är ja hos mamma och har sett nya cali avsnittet, nu ser ja på gårdagens greys avsnitt
och håller på och ladda ner ända till avsnitt 17 =D wohooo!
Blir hem och duscha sen och sen jobb 18-23.

från nelly


--


jordgubbar

jag och carro köpte jordgubbar häromdagen, hur gott?!?

Onsdag

Efter gymet vart de stallet ojjjj va damen var duktig idag!!! :-) jobbade på volt och fick till traven väldigt bra (aldrig travat på henne sådär då hon alltid väljer tölt när vi rider ut) red uppför branta backen några gånger med och damen vart helt slut. Hade lugn och fin skritt hela ridturen, underbart :-) är hemma nu och har stoppat in ännu en maskin tvätt. Carro har varit på en lgh visning oxå mitt i stan, en trea... Åhh hade inte varit helt fel och bor där!! Nu ska ja se desperata ja :d sen blir se jobb 18-22.30


men sött


--


Träna!

Inlägget som kom upp nyss skulle upp igår ?! Aja.. Uppe på södra nu, blir att gå tillbaka och fara på gymmet och kötta mage, rygg och köra cardio :-)


Nytt köks bord!

Oj vilken kväll... Handlade först med Carro på dollar och ica maxi sen Max för Carro skulle äta. Sen fick vi för oss att hämta ett köks bord i carros förråd. Men vilket jävla sjå!!!! Att få in den i min lilla bil tog evigheter och de vägde ton!!! O ja de var allt som fick plats så hem och bära upp skiten den fick Anton komna med stor bilen och hämta resten. Men bra vart de iaf!!!;)


--


Tisdag!

Vart en runda till södra sen gymet och körde axlar/armar sen cardio :) efter de vart de stallet och körde intervaller med katla, tölt på rak sträckorna och sen lugn skritt med Sänkt huvud i uppförs och nedförs backarna. Gick kanon bra :-) när ja kom hem städade ja, dammsög, damm torkade och diskade. Sett lite desperate housewifes avsnitt och nu ska ja hoppa in i duschen :)


ehhh


beroende...

beroende....adda mig! nattsii

:(

Skit väder


nå nytt!!


måndag!

Vart en tur upp på södra i blåsten imorse en gymmet och dödade litt ben och sen vart de cardio :)
Skulle till stallet och en massssaaa sen men dom ville att ja skulle jobba så...
Nu sitter ja hemma hos mamma och har kollat på desperata husfruar avsnitten ja missat.
Åååhh spännande :'D
Ska se klart ett till sen blire hem och duscha och fixa sen jobb 17-21 :)

Film!

J.edgar


Söndag!

Träning i tre timmar idag ;-) härligt!! Sen vart de stallet och red katla på banan, gick faktiskt bra. Red mest i skritt och på volten. Lugn och avslappnad häst, fe gillar vi! Nu ska ja hoppa in i duschen ja och sen blir de soff läge hela kvällen :)


Pälski

Varit ute på en tur med aegir, underbart!!! Galopper och massa bus! Kunnat slappna av av, ridit på långa tyglar, smsat medans ja ridit ;) de går inte an när man rider katla. Nu blire dusch, smink och sen ett kort pass på jobbet :-)


Vår :')

9+ hur härligt?!?! Är Påväg upp till södra
Med musik i öronen sen blir de gymet och kör axlar/armar och cardio :-) yeye!!


Hoooome

Drag idag på jobbet iaf, full bokat och fullsatt! Hade vippen ja sen var ja lite överallt :) gick kanojners! Nu har ja precis kommit hem och ska sussa, helt slut. Frugan har lämnar mig å, möttes av denna lapp då jag kom hem...


Boobisarna ett år!

Japp precis för ett år sen åkte ja in på operation nu ;-))) Hööva mindre kul var de och vakna upp.:. Värsta smärtan jag kännt! Jaja imorse var ja och gjorde naglarna sen var ja ute på lång prommis med mysse :-) sen blir de jobb 17-23 Wihio


Jobb !

Efter gymet vart de stallet och red ut på katla, körde IntervAller idag mellan skritt och tält. Gick kanooonnbra och hon var lugn och lyssnade bra :-) galopperade en liten sväng men vart som vanligt, iväg i 1000 och tog ingen koll på fötterna! Men men. Skulle på birsta med mamma men Anette ville ha in mig och jobba så blir jobba 18-23 men först en dusch!


Ben!

En runda upp till södra som vanligt :) nu blir de ett lätt ben pass (fortfarande träningsvärk sen sist) och sen cardio :-)


Film

Stockholm östra och te:)


Tröttis

Efter gymet for ja till stallet och red ut en timme på damen, red första 30 min på en volt och mjukade upp henne i bara skritt, gick superbra och hon gick såååå bra lugn och samlad skritt. Töltade ca 50m bara och sen red vi uppför en jätte brant backe 2 gånger och ja försökte skritta iaf, katla gjorde allt för att springa men gick ju ganska bra iaf. Är hemma nu och ska bara se tv och ta de lugnt. Ta en lååång dusch oxå ska ja göra :-)


--


--


Träna!

Igår såg vi apflickorna.. Hm väldigt konstig film, Carro får aldrig mer välja film! Haha. Till morgonen vart se promenad med frugan till södra och nu är ja på gymet och köttar mage och rygg :-)


Tisdag

En tur upp till södra i blåsten och trotsade min extrema träningsvärk i benen!!! Huva. Den vart se gym och döda axlar/armar och lite cardio. For och handlade litt och sen vart se stallet. Har bråkat med katla på banan idag... Pigg, stark i munnen, stel som en pinne och vägrade lyssna.. Meeeen efter ett tag och många volter senare så gick de helt ok! Nu har ja duschat och fixat mig och ska ner på jobbet. Men först dricka upp se ja lever på.. ;-)


--


--


Ny garderob!

Efter gymet for ja hem till mamma för hon skulle in med bilen på service. Satt där och laddade ner massa nya filmer och musik :) sen for ja och Carro på birsta och sko kanonen. Sen hem till mamma en sväng igen och sen hem till Carro och hämtade två Ikea påsar med nya kläder, skor och jackor, skönt med nytt ;) hähä! Blir tv resten av kvällen bara och tänkte se nya californiacation avsnittet :-)


vill haaa

från Nelly!

dead by april<3


--


Trääna

Varit upp till södra :-) nu blire gym och kötta ben och cardio träning!! Wiie


Yeee

Bränt 791 kalorier najs! På gymet vart de mage och rygg sen cardio :) känner mig så jäkla peppad nu . Tappade motivationen där ett tag för några veckor sen men nu är den på topp :) funderar på art köpa effedrin eller reducil igen de är ju så jäkla Braa men dyrt! Men värt de :) men nu Ska ja på jobbet ja:)


Söndag!

Kanon kväll igår på jobbet var en rusch vid 19 då de var full rulle men sen dog dr ut och vart luuuugnt :-) sen vart de en liten utgång, totalt värdelöst! Eller ja kul och komma in på oscar då... Men endå. Nu blir de Inge dricka förens i maj tänkte ja. Less på att gå ut nu när folk försvinner hit och dit, säger en sak men gör en annan osv... Blä! Ny blire ut och springa, träna, stan en sväng och hem till mamma en sväng innan jobb :-)


Jobb!

Bränt 610 kalorier på gymet mmhm!! Påväg till jobb nu till 23 sen blire utgång:) pussss


--


Träna!!!

Promenad upp till södra med frugan och nu ett arm/axel pass på gymmet sen blir de cardio träning!


--


Så jävla förbannad...

Kom hem ca tolv igår från jobbet började slappna av och komma till ro vid två, då börjar min jävla granne att ha fest med hård rocks musik och bas.... Hedde kudden över örat och försökte verkligen sova men var ju fan omöjligt då väggarna är tunna som fan.. Bankade i väggen miljoner gånger och efter ett tag sänkte han och somnade till där ett tag vid halv sex hörde ja att hans kompisar gick i trappen då började han spela högt igen, åååååhhhhh då gav jag upp och kollade på bb tills nio då jag skulle åka. Skit kul natt :-)


--


torsdag

Klev upp 10 imorse och drog en vända upp till södra, 50min var jag ute.
Sen dirr på gymmet och körde ett groteskt ben pass, me laajkk! Avslutsde med lite cardio träning.

Efter det vart det stallet, red damen på banan idag och jobbade på volt och mestadels i skritt.. Hon blir såå lugn och harmonisk när man jobbar på volter så tror vi ska börja med de oftare :p
Hemma hos mamma nu och håller på och laddar ner nya gg och cali avsnitten, sen beger ja mig hemåt och ska duscha sen blire jobb 18-23 :-) wohooo!

Onsdag

Sprang upp till södra förut och nu är ja på gymmet och ska kötta mage och rygg och köra lite cardio sen blir de stallet innan jobb =)


ehhe


Äntligen !!

Aldrig varit så Skönt och lägga mig ~
<3 åhh mina fötter! Varit jag och Marita ikväll och de har varit 3 matcher.. Fullt upp? Japp!! Sen ville ju inte tv apparaterna samarbeta... Grrr! -.- jobbade över 2,5 timme med. Meeeen nu ska ja sova gudars va skönt!


Nytt!

Har varit ute och sprungit, varit på arbets intervju, tränat och var Påväg ut till stallet när ja vart inringd på jobb :) så tagit en snabb dusch och står och torkar håret nu. Hittade även en tröja på stan idag


--


Snart jobb!

Efter gymet vart de stallet och red katla på banan gick helt ok :-) hemma nu och ska duscha och fixa mig sen blir de jobb jobb ikväll 17-21. Woop woop!


eheheh


Träna!!

Upp till södra! Sen gym :)


Yiii

Var hos bror förut på kalas =) sen vart de gymet för rygg/mage. Inte varit där på hela veckan så kändes bra att va tillbaka :) nu blir de verkligen hårdkörning + räkna kalorier som ett as som ja gjorde förut. Men men vart stallet efter de red ut på katla gick huuuur bra som helst hon var skit duktig och lyssnade på mig och tölten var himmelsk! Efter det vart de ut och springa upp till södra, fick vääärldes host attack och höll på att hosta upp revbenen men gick ju de å;-) efter de var jag ute och gled med Filip, var på jobbet med dom ska från och med nu kalla mig för "dunken" haha, vill du ja vin i pizzan kanske?!? Störd! Sen har vi bara legat i min soffa och glottat tv :-)


heheheh


Söndag!

Igår satt jag och drack med biffen och vesslan, hah alltid lika trevligt :) har precis vaknat nu och ska ner på stan en sväng sen kalas för bror som fyllt år sen blir de träna, rida och sen en prommis:-)


--


---


--


--


--


söttt


Men nu går det bra!

Gick en promenad till södra förut höll på blåsa bort men höll mig kvar på marken;-) sen har jag duschat och gjort hår inpackning och hela köret, gudomligt! Håller på och fixar mig nu innan ja ska vandra till jobbet :-) har några bra saker på g oxå! Imorgon Ska jag prov jobba på ett kanon ställe och förut fick jag ett samtal om ett sommarjobb på ett skitfint och mysigt ställe och henne ska ja träffa på tisdag :-) känns så kul att mina arbetskamrater har pratat så väl om mig :')


fiiilm

Kunde inte somna om efter carro gick imorse..
Så klev upp och diskade, hängde utan tvätten, bakade bröd, varför vet ja inte då ja redan har 3 limpor i frysen som bara står... Meeen hade liksom inge bättre för mig.
Ska ta och se film nu en ut på en redig promenad.
Väntas jobb ikväll 17-23, wohoo=)

Jobb!

Igår gick ja på Bite Line med Robin, andre och Tobbe och kikade på fotbollen, halvt döende då... Gick hem vid tolv och sten däckade. Vaknade 11 imorse, skjutsade mamma på sjukhuset sen handlade ja och Carro och solade sen gick vi en promenad i Sidsjön, 8 plusgrader! Underbart :-) sen när vi kom hem hade vi glömt nyckeln till porten!! Åh så vi fick ringd eniro efter min grannes nr som tur är så var han hemma! Så duschade och fixade oss sen gick vi på jobbet :-) ska jobba 17-23 idag skönt!


eheheh


--


RSS 2.0