Let's do it for real this time

For hem till mammsen en sväng förut. Sen hem igen och såg ännu en film, gone hette den. Riikktigt bra! Kan de där med att dra ner bra filmer ja ;) har även sett bb som ja inte sett på kanske... 5,6 veckor?! Hejar på Hanna ja! Grym tjej dedär. Meeeen nu tänkte ja lägga mig i sängen. Imorgon ska jag inte ha någon ring klockan på, sova ut, ligga i sängen och dra mig ordentligt.. Sen gå ut på en promenad innan de är dags för jobb :-) natti & puss!


----


The reunion

Ser på american pie the reunion:-) åh va ja älskar dessa filmer! Precis min humor


Fr.o.m the horseback!

Inviger mina "sommar leder" går endast och rida här på sommaren...:) woho


Ledig!

Trött tjej imorse.. Tog mig en timme att ta mig ur sängen. Är på gymmet nu sen blir de stallet sen får jag se vad jag orkar med :-)


Finaste ängeln <3

31 maj likamed sakkos födelsedag... Idag skulle han blivit 15 år. Älskade hund <3 mamma saknar dig!


Lill lördag

Tränade imorse. Sen gick jag hem i h städade och såg på skilda världar. :-) sen vart se jobb idag igen! Men ja klagar inte :-) kliver på kl 17 så får vi se hur länge ja jobbar till.. Kanske blir en sväng ut sen?/-) who knows liksom


Tisdag!

Vart träning imorse. Sen ringde Ida och ville att ja skulle jobba. Så gick hem och duscha sen på stan en sväng med Alex sen till jobbet. Och oj oj... Tisdagar brukar alltid vara lugna... Men inte ikväll.. Varit två som jobbade med full restaurang, kassan funkade inte så fick skriva all för papper, när folk skulle betala fick vi ta menyn och ta mini räknaren och plussa ihop allt dom ätit och druckit.. Kunde inte ta ut nå kontanter eller nå.. Haha Näe höva!!! Men de gick ju de med :-) stängde gjorde ja oxå och nu kollar ja på skilda världar :-)


Träning på förmiddagen sen vart de stallet! :-) kommit ännu ett ny tillskott i flocken. Denna gång var de Perla som fick en bäbis, sööööt!


Hell Yeah

Efter ridturen vart de birsta en sväng och handlade lite nytt :-) sen hem till manmsen en sväng och gav henne morsdags present. Efter de gick ja på jobbet där även nettan var så satt på uteserveringen där och drack två cider :-) as nice! När Alex hade slutat vid halv tolv gick vi på ok och träffade världens skönaste gammel gubbar, aaasfulla men skit roliga! Haha. Ena gubben skulle ja få åka motorcykel med så han skulle komma in på jobbet ;) å ena hade sjungt Karoke med nanne Grönwall och ja dom pratade om allt och ingenting. Sen gick vi som alltid till Patricia och tog en cigg och surra. Är hemma nu och har sett några avsnitt på skilda världar, blir några till innan ja ska sussa :-)


Underbart

En ridtur i solen var precis va jag behövde ;') helt underbart!!


Du måste ge mig mer

Gårdagen vart se jobb 17-23.30 var tvär dött till 22.45 då kom de in hur mkt som helst som skulle dricka?!? Wtf haha. Fick stå och blanda drinkar och hålla på. Sen klev ja av och joinade resten och drack en drink :-) mmhm! Såg på eurovision och vi vann!!! Woho go Sweden! Eheh efter jobbet vart se jacks och allstars och shakade asset. Kom hem 4 och tvär dog... Nu är jag på gymmet ;) woho!


--


--


Träning!

Fyfan vilken hosta ja hade inatt vaknade vid fyra av en mardröm och låg och hostade i säkert 30 min och djupa och långa hostningar så låg och kippade efter lunch... Obehagligt ;-( hade ställt klockan på 10 men kom upp 11. Tog en promenad till gymmet och här är jag nu och svettas i två timmar framöver :-)


--


It's a wonderful day

Klev upp vid tio och for hem till mamma en sväng sen till Ante leia två år: nathalieeeeee du är väldigt liten... Haha eh Näe leia du är väldigt liten!! Haha ja ibland är dom där ungarna ganska roliga. For hem sen och slängde ner allt ja behövde till jobb sen i väskan sen ner på jobbet och satte mig på uteserveringen med Alex och stekte. Folk kom och gick bland dom andra som jobbade där oxå. När Patricia kom gick vi tre på stan en sväng och sen till jobbet igen. Har varit sååååå lungt... Fredagar brukar alltid vara fullbokade och de är dessutom löning. Men näe helt dött... Efter jobbet gick jag och Alex till Patricia och tog en cigg och nu ligger ja hemma och ser på skilda världar :-) woho.


--


fredag!--


Uteservering!

Varit och tränar och ridit fina tösen :-) sååå duktig så! Sen var ja på stan och handlade keps och byxor och en mascara. Nu sitter ja på bl uteservering med en pepsi Max och solar, thats niceeeee!


Rida

Idag blir de ett pass på banan! Här ska de tränas:)


--


Du måste flytta på dig!

Igår så de två timmars träning sen for jag och handlade en massa! typ rak lödder, nya glas, en rosa handduk och massa annat! Sen gick ja ner på jobbet och satt på ute serveringen oj drack pepsi Max i solen, så himla underbart!!! Sen vart de jobb 17-21.30 efter jobbet satt jag, Ida och Paulina kvar och pratade om allt och ingenting. Bestämde att vi skulle dra till Malmö i sommar och partajja! Wiie. Var en sväng på perfect pint och jacks med innan de vart hemsänd :-)


--


On my Way

Home... Gått bra på jobbet lugnt och dött. Kom in norrmän på slutet, äääälskar deras språk! :-) höhö tramsat på jobbet som vanligt och kommit fram till att Kim ser ut som sid i ice age, å dom är faktiskt jäääätte lika! Haha kult


Tisdag!

Sov som en stock i natt inatt iaf, underbart skönt :') vid tio gick jag ner och tränade i två timmar. Sen vart se stallet i fin vädret och red ut en sväng på katla. Red på volten och körde ganska hårt med damen :-) vart lite galopper oså med uppför backar. Mysigt och skönt! :-) nu har ja precis duschat och fixat mig och ska ner på jobbet.. Jobbar ända till på fredag :-)


--


Går aldrig och lämna telefon..

Vart fAcerapad igår av Ida.. Grejen var den att hon råkade skriva de på en evenemang sida istället för min sida.. Denna sida hade typ 3500 inbjudna :-) kul Ida.. Jätte! Cppppp haha!


Måndag!

Ja då har man jobbat själv för första gången. Gick azum, hade en praktikant oxå så allt gick fort. Hade jätte lite lunch idag så allt gick smidigt. Klev av 17 och gick på stan en sväng. Nu är jag hemma och ska se skilda världar och sista greys avsnittet :-( wääää. Skulle behövs tvätta men orkar Inte.. Är helt död.


--


--


Trött...

Skjut mig va trätt ja är!! Kom
Hem vid fyra inatt så inte så konstigt...


Wehoo

Gårdagen gick Braa :-) full Bite Line och ös kan ja lova. Men allt gick azuuum!! :/) efter jobbet vart de jacks och och memman. Stod utanför memman till typ 4 sen med Patricia och andre sen gick vi hem. Imorse var jag döööööd. Började tolv och har varit ganska lugnt. Fix stänga oxå åt Ida. Ett 10 timmars pass var Inte helt fel. Nu är vi på jacks och har lite after work. Imorgon ska jag ha öppning och lunch för första gången och helt själv dessutom!! Spännande.. Jobbar. 9-17 :-)


gölleee


--


--


We gonna get ass fucked!

Igår var en riktigt lugn dag på jobbet.. Kände verkligen inte som fredag. Efter jobbet vart se lite drinkar och sen vidare på jacks :-) när de stängde så gick dom på memento och ja stannade utanför och träffade jåjja som ja inte pratat med på typ ett år snart... Typ världens roligaste kille.. Låg dubbel som vanligt! Idag skulle ja kliva upp 10 men vaknade halv ett, bra där! Går bra med träningen nu... Börjar 15 så ska hoppa in i duschen. Ikväll är de champions leuge final och vi har så sjuuuuukt mkt bokat! Ikväll blire mkt!!!


--


yeah


Fredag!

Varit hos manmsen en sväng och sen hos Ante :-) myst på med mysse och sådär och kollat på när Liam spelade spel. Å ja dom är ganska roliga dom där små liven... Eheh! Är hemma nu och ska se några avsnitt av skilda världar. Började se skilda världar i höstas och äntligen har volym 4&5 släppts så nu ska man se dessa! :d hinner klämma in några innan dusch och jobbet!


ulf nilsson

I veckan var det in två killar som jag tog emot beställningen till och gick ut med mat till, inte mer en så.. Skittrevliga var dom dom.
Sen var det två små tjejer och deras mormor som oxå åt. Sen kom mormorn  fram till mig och undrade om ja visste om en av killerna ja serverat var känd?
nÄÄÄÄE... sa ja, ingen aning...
"ja för mina barnbarn säger att ena den där killen var med i något som hette the voice eller nå"
jaha sa ja.. ja ingen aning alls ja...

Men marita som vanligt tokan gick och frågade han och det var såklart han så barnen fick autograf och kort och kramar osv... Haha. Ah de var litt kul faktiskt
Vilket sammanträffande att han var i petters lag.. för petter är ju jämt på bite line när
han är i sin studio här i sundsvall, ;)

musikooo!


Dhw<3

Jaha... Typ världens bästa tre sista avsnitt. Slut nu liksom... Sett de sen typ 7an? Haha känns förjävligt. Bra slut iaf, man får se vad alla gör i framtiden osv.. Måste bara få säga en sak... Alla flyttar ifrån wisteria lane. Nu är de bara greys kvar sen är alla mina älskligs serier slut :-( määääh!!! Sett bb osv med och nu ska jag sussa. Ställa klockan så man kommer upp imorgon, ska hinna med mkt innan jobb!


--


Let's try us again

Ja igår vart de ju jobb 17-22. Var ju på mösspåtagning så var ju 700 miljoner ungar ute... Vad är grejen med att fira och supa ner sig totalt på mösspåtagning? Dont get it... Efter jobbe vart de umgås med Alex och henk, dricka mjölk drinkar och spela tv spel. Som ja tydligen var kass på! "natasha du ska skjuta på dom andra inte på trädet" haha.. Var hemma runt 3 tiden. Idag har jag städat en massa och ridit ut på katla en sväng :-) tänkte gå på stan å sånt med men var ju röd dag så allt var ju stängt.. Nu ligger ja i soffan i h ska se dom tre sista avsnitten av dwh :-( määäh


--


alltså....

GE MIG NUUUUUUUUUUUUU<3<3<3

Aftet work;)

Tv spel och mjölk drinkar efter jobbet med Alex och hänk!!


<3


Woop wooop

Haha blir jobb ikväll endå! Börjar om en timme.. Är ju mösspåtagning så lär ju bli lite folk.. Men iaf träningen gick segt.. Har ingen energi men avverkade två timmar där iaf. Sen till stallet och red ut på katla. Gud va hon har blivit duktig :') är såå roligt! Hon är så lugn och avslappnad :-) Lill sessan!! Menmen ska duscha nu och dra mig ner över!


--


--


Sjuk, sjuk...

Vart en ganska lugn dag igår på jobbet fast se var Sverige-Lettland. Var jag och Marita igår, alltid kul med den tanten ;-) jag räkna kassan och stängde den medans Marita plockade och allt annat så var klar på 10 min. Sen fick jag skjuss hem av henne för jag var heeeelt slut. Däckade i sängen direkt och vaknade 11 imorse. Var såååå trött och förkyld!!! :-(ringde pappa och ville ha lite symptati.. Eheh. Är på gymmet nu men bli ett lugnt pass då jag mår som jag mår. Sen blir de stallet för första gången denna vecka :-)


7e jobb dagen

Vart jobb idag å! Sen är ja ledig imorgon och torsdag och de ska bli fruktansvärt skönt!! Har iaf hunnit träna imorse och umgåtts med Alex och Patricia :-) nu har jag duschat och kollar på sista avsnittet av Gossip girl :-( buhuuu


--


Trött, snorig osv!

Jobbet med Ida igår gick så bra så :-) lugnt och nästan inge folk. Ida bakade kladdkaka med! Efter jobbet vart de jacks med Ida, Rasmus och Alex och där satt vi till stängning :-) efter de vart de hemgång med Alex. Vaknade idag snorigare och tröttare än någonsin... Blä på detta!! Men idag blir de träning, ridning och ännu mer träning :-)


ny vecka!

Var helt slut imorse... kom inte ur sängen förens halv 12...
Ner på gymmet och köttade i två timmar.
Nu är jag hemma hos mamma och snikar internet och laddar ner SISTA jävla desperate housevifes och greys avsnitten :( mähääääää!

Helt slut!

Precis kommit hem från jobbet varit svin lugnt vilket är tråkigt men skönt endå då jag mår som jag mår.. Noll energi och hosta nå fruktansvärt... Efter stängning satt jag och Alex med Christian och väntade på bussen sen sällskapade vi hem :-) nu ska jag sussa gott kan ja lova.


Söndag

Lättade cardio på gymmet i två timmar sen for jag till stallet och red ut på katla en timme. Red först på en volt och jobbade igenom henne rejält i skritt. Travade och Töltade lite med. Sen 2 galopper uppför två backar och slutligen skritta lååångsamt uppför en jätte brant backe. Sen var både jag och katla nöjd :-) nu ligger ja hemma och håller på å hosta upp lungorna.... Kul och få tillbaka hostan.. Ska väl duscha och de nu sen vandra ner på jobbet.


Gymmet..

Tagit mig till gymmet nu... Helt död och mör i kroppen! Blää


Ujujjjjj

Igår skulle jag jobba 17-21 men Ida ringde mig vid 10 och fråga om ja ville jobba några timmar på lunchen, sa ja såklart. Haha men vart ett 12 timmars pass där 11-23. Mkt folk för de var ju Sverige match osv... Hööva! Men kul kul :-) efter de vart de jacks med Patricia och Christian sen avenyn en sväng. Efter de åkte vi till Tobbe med andre och drack sambucka tills halv sex. Vaknade 13 imorse och var heeeelt död. Stressade som ett tok och duscha och sprang ner på jobbet jobbade 15-23 sen vart de jacks med nettan och Niklas :-) kul kul! Men nu ska ja sova så ja hinner träna och rida innan jobb :-)


Paaaanic!!!!

Min Paris Hilton heiress parfym är heeeelt borta!!!?! Ja är såld på parfymer och har ganska många. Sen har jag vinter och sommar parfymer. Och nu skullens plocka bort vinter parfymerna och då upptäckte ja att den var borta!!! Seriiiiuous alltså...?:(


Trött tös!

Väldigt trött tjej efter dagens långa och tuffa rid pass ;) massa klättring och galopper vart de.. Kan t.o.m sitta och smsa.. Inte ofta de har hänt!


Om sanningen ska fram

Påväg ner på gymmet där de ska av verkas några timmar :-) fick även säga till han som sitter i kassan att om pappa fråga om ja tränade (pappa vet att jag är sjuk) så skulle han i kassan säga att ja inte gjorde de för pappa blir sååå arg när ja tränar när jag är sjuk... Eheh


hahahh kult,,,


Blääää

Efter jobbet satte jag mig i soffan och där satt jag och såg på matchen, Sverige spelade grymt bra! :-) satt kvar tills halv ett med Ida mfl och skrattade åt massa fula saker som hänt på jobbet under åren. På väg hem träffade ja Alex, Patricia å Markus med. Nu har jag tagit Alvedon och har näs sprayen brevid mig... Mår inteeee alls bra :-( natti!


--


Fin väder!

Dags och gå till gymmet i detta väder :-) kult!!


Now you just somebody that i used to know

Jobbat 17-22 har varit lite folk å lite och göra. Fått två extra pass med så nu jobbar ja endå till på söndag :) ligger och kollar på wernland forever, fan vad tillgjort de verkar... Aja ska ta en alvedon nu och hoppas ja mår bättre imorgon :)


Grejen är att vi ska ha så jävla kul

Tvingade ner mig på gymmet imorse, helt förstörd men vart lite träning iaf.. Bättre än inget :-) sen iväg till stallet och red ut på katla, massa tölt jobb å tog en galopp uppför en backe.. Börjar få ching på den nu, man måste stå upp i fältsits och komma så långt ur sadeln som möjligt annars galopperar hon ur en. Och finns bara en hastighet och de är jäääättefort försöker ja sakta ner henne blir de bara nå pass/trav jäääääätte långa steg.. Haha. På hemvägen var hon lugn, gick och lunka på på långa tyglar.. Går verkligen framåt nu :) men nu är ja hemma och ligger i soffan... Måste ta och duscha och sen ner och jobba men bara å bita ihop!


--


Men kul

Sjuk, igen.... Va fan ?!


Underbart!

Efter träningen så var de stallet och ref ut på katla, hon hade ju stått i 3 dagar så trodde hon skulle vara skiiiit pigg. Så red henne trött på volten Med skritt arbete med inslag av trav oxå. Galopperade uppför två uppförs backar, och skrittade uppför en jätte brant backe sen var katla väldigt nöjd. Skrittade hela vägen hem :-) så dutti så! Nu är jag hemma och vette tusan va ja ska göra, dusch sen kanske promenad kanske?!


All i can do is try

Gårdagen så fick ja stänga:-) halsa i mig en drink och sen på krog festen på memman :-) dansade hela kvällen och hade de azummmm! Nu är ja på gymmet och sen blir de stallet i fin vädret :-)


..


Gårdagen!

Jobbet igår gick bra, vi fick så sjukt mkt dricks :-) och gubbarna jag hade i vippen var såå sköna haha. Å berömde mig för ja var så duktig! Kult. 22.15 hade vi halv full restaurang och få kommer de in ca 10 till som ska äta då.. Så de vart en sen stängning, patricia betalde och jag plockade alla bord och fixade medans. Efter de gick vi hem till Ida och drack lite och surrade. Sen vart de Oscar. Träffade en kille ja serverade som ja hade känt hela kvällen att han hade spana in mig... Haha lite roligt endå att han hade gjort de. Var hemma 4 och har inte sovit mkt inatt. Är less på de ena och andra och de är dags att jag sätter ner foten ibland och säger vad jag vill och tycker :)


Ny duschad

Underbart skönt och duscha! Helt ny människa:) sitter i soffan nu och ser nya avsnittet av greys.. Avsnitt 22, är bara 3st kvar på denna säsong :-( sista oxå... Fyfan. Och gg mä, såg sista för denna säsong igår... Hur ska ja överleva?!? Hah. Är ju sista säsongen på dwh oxå... Måste hitta ännu en ny serie... Fast har nog sett de flesta men funderar på att börja se pretty little liars... Nån som följer de?


--


Lördag!

Igår vart de jacks och Oscar :) nu sitter jag på gymmet på cykeln och ska köra cardio i två timmar. Ikväll blire jobb igen :-) woho! Å en sak till... Igår sa både denise och Patricia vid olika tillfällen att jag såg smalare ut?!? Ehhh happy face! ;)


Party

Jobbade till 22 hade ett sällskap i vippen som ja hade på 30 snygga killar... EEh jag klagade ju inte ;) haha! Sitter nu på fest med min darling och andre, Oskar mfl som ja inte festat med sen ja var typ 16?! Sjukt trevligt! Blir stan sen :)


GG

Såååå bra<3


FREDAG!

Så var det fredag igen, swish så går veckorna bah!
Igår fick man umgås med cäärro som man inte sett röken av på flera veckor. hähä!
Najjjs likzåååm.
Är hos mamma och har vart här i två timmar :) var ut på sko punkten oxå och köpte ett par skor.
Ska förbi bror sen och ikväll blire jobb.

sjukt underbart?!


Torsdag

Klev upp och tränade vid 12 i två timmar sen for ja till stallet och Red ut 1 timme på katla. Red över världens största äng dör ha red förra sommaren, såå mys!!! Städat, tvättat 4 maskiner, gått en promenad och hunnit sett film med "the tunnel" faktiskt riktigt bra tyckte ja, verklighets baserad och sådär bra slut med efter texter mahaaaa!! Me lööv! Suttit och har tagit bort sjukt många från fb... Varför har kvar folk osv som man var med förut för typ 4 år sen men aldrig prata med nu? Näe dom har inget att göra med mitt privat liv tkr jag, över 100st togs bort :-) Sitter och kollar på bb nu och har Inte sett detta på evigheter.. När fasen åkte joe ut och vart är tenny?! Hah


Hos henk

Och dricker en cider :)


Ny!

Igår efter jobbet gick ja och Alex till Patricia. Jag fick denna och en väst från Everest :-)


Dagen so far

2 timmar träning -check! Ridit katla i en timme - check! Körde ett hård pass med henne och hon var helt slut, men skönt för henne och göra av med lite energi :-) nu är ja hemma och ska göra lite hemma träning. Sen ikväll ska ja tydligen med Alex till hänkipänki. :-)


--


Get your shit togheter little girl

Ja i måndags var se jobb sen utgång med kollegorna, var på avenyn faktiskt för första gången. Helt okej ställe:-) igår va de ju fiiiin väder!!! Tränade och promenerade en massa sen vart de jobb 15-23 och vi hedde upp ute serveringen med ;-) mys! N
Idag blire träna och rida :)


hooo


--


RSS 2.0