GÅRDAGEN

Ja igår så fick vi sluta halv 12, drog ner på ybuss och kollade busstider men verkade vara så krångligt, isf skulle ja få hoppa av i gävlebro, och åka taxi till gävle och åka buss därifrån till borlänge :S
Så närjag kom hem rignde jag till sj och där gick det tåg enda till borlänge, men mamma sa att hon kunde göra en dagstripp och skjussa mig :) så har skjuss så det är schöönt.
Skjussade mamma till jobbet sen for jag ner till johan och städade hans lägenhet... -,- ne usch allstå måste lära han och städa allstå.. bytte sängkläder och allt!
Gick ut med gigolo en sväng och cattsii kom, hon hjälpte mig att bära ut massa kargonger och tidningar som skulle ner i soporna :)
Sen for vi till mig, hahahah catts var livrädd när jag körde, så jävla roligtj jag höll på och dööö, !!
For iaf på banken och betalade in resten till resan, så nu äre klaaart ;D och snart åker vi! wihoo måste hitta något mer att ta med till turkland, nå somrigt :)
Skjussade hem henne och for och hämtade jon adam, for till sporthallen och tränade 1½timme, och ja den karln kan peppa en iaf, fyfan benen ville inte följa med mig hem sen iaf...
Skjussade hem honom, for hem och hämtade sakko och sen for jag till ante och klippte klorna på mysipys, sen skjussade jag therese till sörberge? eller ah bortanför flygplatsen där, hon skulle sälja sånna där krämer där.
Sen for jag hem, lämnade av sakko, for och gick ut med gigolo och sen fick jag åka och hämta therese med vid åtta, släppte av henne och for och solade i 20minuter, damn nu är jag brun allstå :D:D hihi
Sen for jag till johan och såg på desperate housevifes och chillaaadeee, gick ut med gigolo vid 10 sen såg ja lite på filmen jag började se i förrgår men orkade se 10 minuter, var skittrrööööttt..
Vaknade idag 9 och har varit ute med giggan, nu ska jag ta en springtur till vin och sprit hallen för att ha idrott ;D and buurn some faaat

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0